Kauniečiai išsiaiškino, kur pareigūnai valgo dažniausiai | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai išsiaiškino, kur pareigūnai valgo dažniausiai

„Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Antradienį socialiniame tinkle „Facebook“ kaunietis pasidalino nuotrauka, kurioje užfiksuoti trys policijos automobiliai, laukiantys maisto prie greitojo maisto restorano „McDonald’s“. Po nuotrauka užvirė internautų diskusija apie pareigūnų valgymo įpročius.

Vienas iš „Facebook“ grupės narių teigė, kad dirba šalia „McDonald’s“ ir ten pietaujančius policijos pareigūnus pastebi kiekvieną dieną.

Kita grupės narė jam paantrino, pridurdama, kad policininkai picerijoje taip pat gauna 50% nuolaidą šeimyninėms picoms, todėl dažnai užsuka ir ten.

Pomėgio valgyti greito maisto restoranuose neslepia ir patys pareigūnai – policijos reido metu, „Kas vyksta Kaune“ komandai pasiteiravus, kur planuoja pavalgyti, policininkai išvardino pamėgtas vietas: „Sava pica“, „McDonald’s“, degalinės, „Timėjas“, „XXXL cepelinai“. „Kavinėse valgyti brangoka“, – teigė pareigūnai.

Visgi „Facebook“ grupės nariai vieningai sutarė, kad Kauno policijos pareigūnai dažniausiai pietų pertraukos metu užsuka į greitojo maisto restoraną „McDonald’s“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA