Prie požeminio konteinerio Vilijampolėje prireikė ugniagesių (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Prie požeminio konteinerio Vilijampolėje prireikė ugniagesių (atnaujinta)

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Antradienį po vidurdienio prie Vilijampolės mikrorajone esančio konteinerio gretinosi ne tik „Kauno švaros“, bet ir ugniagesių automobilis. Gelbėtojų įgūdžių prireikė iš konteinerio traukiant šunį.

[galerija kiek=”4″]

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė 12.38 val. pranešė, kad Lampėdžių g. 10 požeminiame konteineryje aptiktas šuo.

Ugniagesius iškvietė gyvūnų globos tarnyba „Nuaras“. Incidento liudininkais tapę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai tvirtino, kad šuo į konteinerį buvo įmestas, tarnybos jo ieško.

Nei Kauno apskrities PGV Operacinio vadovavimo skyriaus (OVS) specialistas, nei „Nuaro“ atstovė prieš 14 val. portalo žurnalistams dar negalėjo nurodyti, ar keturkojis ištrauktas sveikas.

Atnaujinta 14.41 val.

Dž. Vaitkevičienė dėkodama gyventojams už budrumą apie 14.30 val. papildė, kad ugniagesiai gelbėtojai, nuodugniai patikrinę konteinerius, šunelio nerado.

Kauno apskrities PGV OVS specialistas pridūrė, kad šunį kurį laiką konteineryje girdėjo net keli žmonės. Pašnekovas svarstė gyvūną galėjus būti mažą, o kiekvienos šiukšlelės neišnarstysi, tad paieška galiausia nutraukta, pajėgos atšauktos iš Lampėdžių gatvės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA