Sukilėlių prospekte sumaitotos transporto priemonės, nukentėjo kūdikis (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Sukilėlių prospekte sumaitotos transporto priemonės, nukentėjo kūdikis (papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Trečiadienio popietę itin skausmingai du lengvieji automobiliai ir troleibusas susidūrė Sukilėlių prospekte. Medikų pagalbos čia prireikė mažam vaikui.

Šiandien, apie 15.20 val., kauniečiai pasidalijo ties Sukilėlių prospekto ir Purienų gatvės sankirta įvykusios avarijos nuotraukomis. Jose matyti smarkiai apdaužytas troleibusas ir „Toyota“ automobilis, kitoje gatvės pusėje – skersai pirmos juostos stovintis „Porsche“ visureigis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad 15.21 val. pranešta apie dviejų lengvųjų transporto priemonių ir troleibuso susidūrimą. Daugiau duomenų policija kol kas neturi, pareigūnai dirba įvykio vietoje.

Susisiekus su Kauno greitosios medicinos pagalbos stotimi, pamainos vyresnioji gydytoja nurodė, kad eismo įvykio metu nukentėjo mažas vaikas, vežtas lengvuoju automobiliu. Jis pristatytas į Kauno klinikas.

Suaugusieji automobilių vairuotojai ir keleiviai, taip pat troleibusu vykę žmonės sužaloti nebuvo.

Papildyta 16.08 val.

Kauno apskrities VPK patikslino, kad Sukilėlių prospekto ir Purienų gatvės sankryžoje susidūrė 1973 m. gimusio vyro vairuotas troleibusas „Solaris“, 1980 m. gimusio vyro vairuotas „Porsche“, 1986 m. gimusios moters vairuotas automobilis „Toyota Corolla“ ir „Toyota Prius“, už kurio vairo sėdėjo 1943 m. gimęs vyras.

Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Į gydymo įstaigą apžiūrai pristatyta „Toyota Corolla“ vairuotoja ir keleivis (gim. 2017 m.).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA