Judrioje Kauno sankryžoje panaikintos žaliosios rodyklės | Kas vyksta Kaune

Judrioje Kauno sankryžoje panaikintos žaliosios rodyklės

R. Tenio nuotr.

Nuo trečiadienio apkrautą sankryžą Kauno centre kertantiems vairuotojams vertėtų važiuoti atidžiau. Čia panaikintos degant raudonam šviesoforo signalui į dešinę sukti leidusios rodyklės.

Apie naują eismo tvarką Karaliaus Mindaugo prospekto ir Birštono gatvės sankryžoje šiandien pranešė ratuoti „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Vietoje žaliųjų rodyklių, leidusių sukti iš Karaliaus Mindaugo prospekto dešinėn į Birštono gatvę ir iš pastarosios į prospektą Aleksoto tilto kryptimi atsirado papildomos šviesoforo sekcijos.

Dideliu transporto srautu pasižyminčiame mazge bent šiandien apie 14 val. didelių trikdžių dėl pakeitimų, tiesa, nekilo. Naujos sekcijos praleidinėjo gana didelį skaičių automobilių ir eilės iš pažiūros neilgėjo.

Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius „Kas vyksta Kaune“ priminė, kad nuo sausio 1 d. žaliųjų lentelių Kelių eismo taisyklėse nebeliks.

„Nepaliekant žaliųjų lentelių nuėmimo paskutinei minutei nuspręsta šiuos darbus pradėti anksčiau, t. y., kur įmanoma bus įrengtos papildomos sekcijos. Šie darbai bus atliekami daugelyje miesto sankryžų. Vairuotojų prašome būti budriems“, – komentavo M. Matusevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA