Kauno pareigūnai paviešino įtemptų gaudynių vaizdo įrašą | Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnai paviešino įtemptų gaudynių vaizdo įrašą

Stopkadras, „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) pirmadienio popietę pasidalijo vaizdo medžiaga iš „Mercedes-Benz“ persekiojimo. Domeikavoje savaitgalį pareigūnai galimai girtą automobilio vairuotoją stabdė „ežiu“ ir šūviais ir pistoleto.

Kaip matyti vaizdo įraše, iš pradžių policijos ekipažas mėgino stabdyti priešinga kryptimi važiuojantį „Mercedes-Benz“, tačiau greitį padidinęs vairuotojas „praslydo“ kelkraščiu.

Kitoje vietoje pareigūnai pavojingai manevruojančio automobilio jau laukė su „ežiu“. Tiesa, per padangas pradurti skirtą įrenginį persekiojama transporto priemonė pralėkė nė nestabdžiusi.

Kol vienas policininkas koordinuodamas veiksmus laikė „ežį“, kitas gestais rodė „Mercedes-Benz“ stabdyti, o šiam važiuojant pro šalį, paleido šūvį į ratus. Tuomet patruliai šoko atgal į savo automobilį vytis bėglio.

Kaip skelbta anksčiau, liepos 6 d., 22.14 val., gautas pranešimas, kad Domeikavoje į automobilį „Mercedes-Benz“ įsėdo du akivaizdžiai neblaivūs asmenys ir nuvažiavo link Vandžiogalos plento. Stabdomas automobilis nestojo, o išskleidus priverstinio stabdymo priemonę „ežys“, į pravažiuojančią transporto priemonę pareigūnas iš tarnybinio ginklo dar iššovė į priekinę „Mercedes-Benz“ padangą.

Galiausiai priverstinai sustabdžius automobilį, sulaikomi automobilio vairuotojas ir keleivis aktyviais veiksmais priešinosi bei sužalojo 1988 m. gimusį Kauno apskrities VPK pareigūną, kuriam sužeista ranka. Du 1990 m. gimę jo kolegos patyrė kojų sumušimus.

Neblaivus (blaivumą tikrintis atsisakė) automobilio vairuotojas, gimęs 1984 m., ir kartu važiavęs neblaivus (3,01 prom. alkoholio) keleivis, gimęs 1985 m., uždaryti į areštinę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA