Valstybės dienos minėjimas Raudondvaryje: dalyviai leidosi į kelionę laiku | Kas vyksta Kaune

Valstybės dienos minėjimas Raudondvaryje: dalyviai leidosi į kelionę laiku

R. Tenio nuotr.

Minint Valstybės dieną, Raudondvario dvare nuaidėjus patrankos šūviui buvo paskelbta iškilmingos šventės pradžia ir dalyviai leidosi į kelionę po keturias Lietuvos gyvavimo epochos bei daugybę kitų pramogų.

Šventės metu lankytojai turėjo išskirtinę progą pamatyti LDK karių ginkluotę ir šarvuotę, mėgautis viduramžių muzika, barokiniais šokiais ir raitų bajorų turnyru.

Dakyvius pasitiko šiuolaikinę epochą pristatanti NATO ir Lietuvos karių programa, Jaunojo talento konkursas, bei modernūs šokiai ir akrobatų pasirodymai.

Visos keturios epochos susirinkusiesiems Raudondvario dvare švęsti Valstybės gimtadienį, kulinarinės kelionės metu pristatė savo skonius – dalyviai buvo kviečiami degustuoti senovinių valgių ir šiuolaikinių desertų.

Netrūko ir edukacijos: dalyviams pristatyta daugybė ekspozicijų, Kauno rajono seniūnijų protų mūšis, o vakare laukia intelektualių pokalbių valandėlė „Lietuvos istorijos iššūkiai“.

Dar viena išskirtinė dalyvių laukianti vakaro pramoga – „The Cobblestone Folk Orchestra“ koncertas. Airių orkestras Lietuvos himną atliks dūdmaišių pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA