Skaudus susidūrimas Dainavoje: girdėti tik vaikų verksmas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Skaudus susidūrimas Dainavoje: girdėti tik vaikų verksmas (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Darbo savaitės pabaiga Kauno vairuotojams tikrai juoda. Apie 18 val. dviem automobiliams susidūrus V. Krėvės prospekte, čia suvažiavo gausios medikų pajėgos.

[galerija kiek=”4″]

Kaip pasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, avarija prieš 18 val. įvyko V. Krėvės prospekte, važiuojant link Birželio 23-iosios žiedinės sankryžos.

Nuotraukose matyti smarkokai apgadinti „Volkswagen“ ir „Hyundai“ automobiliai, suvažiavusios dvi greitosios pagalbos medikų brigados. Pasiteiravus nelaimės vietoje buvusio kauniečio, ar buvo sužaloti žmonės, šis atsakė nežinąs: „Tik girdžiu, kad vaikai bliauna.“

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtoju, šis dar negalėjo nurodyti avarijos detalių. Paminėjęs, kad pareigūnai šiuo metu tiesiog užversti įvykiais, pasiūlė paskambinti vėliau.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad į nurodytą vietą išsiųsti dvi greitosios pagalbos brigados. Apžiūrima moteris, du išsigandę vaikai ir vyras, kol kas neaišku, ar žmonės bus vežami į ligoninę.

Papildyta 20.10 val.

Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas patikslino, kad pranešimas apie „Volkswagen“ ir „Hyundai“ lengvųjų automobilių susidūrimą ties V. Krėvės prospekto 11-tu pastatu gautas 17.40 val.

Policijos duomenimis, į gydymo įstaigą išvežtas krūtinės plote skausmą jautęs žmogus. Vairuotojai buvo blaivūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA