Kauniečiai perspėja: spūstis tęsiasi beveik iki Ateities plento | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai perspėja: spūstis tęsiasi beveik iki Ateities plento

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Penktadienio popietę Islandijos plentu link Klaipėdos važiuojantys vairuotojai stringa didžiulėje spūstyje. Automobilių eilė tęsiasi beveik iki Ateities plento – toks vaizdas artėjant savaitgaliui Kaune praktiškai tampa įprastas.

[galerija kiek=”4″]

Kaip socialiuose tinkluose dalijasi vairuotojai, spūstis A1 keliu prasideda kone prie Ateities plento nusukimo, ties Palemonu. Automobiliai, anot kauniečių, čia vis velkasi, judėjimas – ne greitesnis kaip 10 km/val.

Už „Tėvynės“, kaip neretai būna, žmonės fiksavo ir trečią eismo juostą Islandijos plento kelkraščiu „atidariusius“ vairuotojus, kurie ties Kleboniškio tiltu išsuka iš magistralės, tačiau visai nenusiteikę stovėti kamštyje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad greitkelyje spūstis, kaip neretai penktadienį tautiečiams patraukus į pajūrį, formuojasi dėl kelio darbų, vykdomų ties „Mega“.

Policijos duomenimis, per pastarąją valandą, jokių eismo įvykių Islandijos plente nefiksuota. Tiesa, pareigūnams pranešta apie kelkraščiu judančius pažeidėjus – ekipažas pabudėjo dėl šios problemos, kol negavo kito iškvietimo.

Ar dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimų penktadienio popietę Islandijos plente buvo surašytą administracinio teisės pažeidimo protokolų, budėtojas nurodyti negalėjo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA