„Nulūžus“ socialiniam tinklui „Facebook“, daugybė vartotojų patiria trikdžius | Kas vyksta Kaune

„Nulūžus“ socialiniam tinklui „Facebook“, daugybė vartotojų patiria trikdžius

„Kas vyksta Kaune“, DELFI nuotr.

Trečiadienio pavakarę su sistemos sutrikimais susidūrė „Facebook“ socialinio tinklo vartotojai. Per pastarąją valandą registruota tūkstančiai pranešimų, kad neužkraunamos nuotraukos ir kita vaizdinė medžiaga.

Portalo „Down Detector“ duomenimis, pranešimai apie sutrikimus pradėti fiksuoti 15 val., tačiau jų skaičius itin smarkiai šoko 17 val. Tūkstančiai vartotojų praneša apie neveikiančias socialinio tinklo funkcijas, labiausiai trikdžiai paveikė JAV ir Europos internautus.

„Facebook“ vartotojai skundžiasi, kad neužkraunamos nuotraukos, vaizdo įrašai, atvaizdų neįmanoma sėkmingai parsisiųsti ar nusiųsti kitiems. 83 proc. užfiksuotų problemų susijusios su nuotraukomis, 10 proc. – naujienų srautu sutrikimais.

Per pastarąsias porą valandų, „Down Detector“ duomenimis, taip pat registruota dešimtys tūkstančių pranešimų dėl neveikiančio „Instagram“ socialinio tinklo, ne taip masiškai, tačiau problemos fiksuojamos ir „Twitter“ tinklalapyje.

„Facebook“ spaudos tarnyba apie sutrikimus nieko neskelbia, tyla ir paties „Facebook“ socialinių tinklų paskyrose, tuo metu specialus „Facebook“ platformos statuso įrankis jokių sutrikimų nerodo.

Kaip praneša Jungtinės Karalystės naujienų portalas „The Independent“, „Facebook“, „Instagram“ ir „WhatsApp“ tinklai dalijasi viena infrastruktūra, dėl to sistemos gedimai gali veikti visas tris socialines platformas iškart.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA