Ilgai Jazzu Kaune laukę gerbėjai sutrikę: rado raštelį, kad koncertas atšauktas dėl ligos | Kas vyksta Kaune

Ilgai Jazzu Kaune laukę gerbėjai sutrikę: rado raštelį, kad koncertas atšauktas dėl ligos

delfi.lt 2019/06/29 19:21
Delfi nuotr.

Ilgą laiką reklamuotas Justės Arlauskaitės-Jazzu koncertas Kaune, „Adform kiemelyje“ neįvyks. Skelbiama, kad birželio 29 d. turėjęs skambėti gyvo garso pasirodymas netikėtai atšauktas ir yra perkeliamas į kitą datą.

Šeštadienį, vos prieš kelias akimirkas, kai turėjo prasidėti Jazzu koncertas, DELFI gavo apmaudo kupiną skaitytojo žinutę. „Koncertą Jazzu atšaukė paskutinę minutę, atėję žmonės prie Kauno „Adform kiemelio“ rado raštelį, kad renginys atšauktas. Niekas neaišku. Įdomu, kas nutiko. Dar šiandien į instagramo story buvo viešinama, kaip ji jau važiuoja į Kauną, net komandos nariai susirinkę“, – rašė į koncertą atvykęs, bet jo nesulaukęs DELFI skaitytojas.

Panašią informaciją skelbia ir „Adform kiemelio“ feisbuko paskyra. „Jazzu gerbėjai ir „Adform kiemelio“ svečiai, su liūdesiu pranešame, kad Justės Arlauskaistės-Jazzu koncertas dėl netikėtos ligos yra atšaukiamas ir perkeliamas į rugpjūčio 16-ąją dieną. Justė labai visų atsiprašo ir apie koncerto perkėlimą praneš asmeniškai, kai tik galės tai padaryti“, – skelbiama pranešime.

„Palaikome Jazzu ir linkime kuo greičiau pasveikti“, – priduriama jame. Bilietus platinančiame puslapyje kakava.lt taip pat nurodoma, kad šeštadienį turėjęs įvykti vienintelis Jazzu pasirodymas šią vasarą po atviru dangumi perkeliamas į rugpjūčio 16-ąją.

Nenorintys laukti kito Jazzu koncerto gali grąžinti bilietus ir atgauti pinigus. DELFI bandė dėl šios situacijos susisiekti su Jazzu vadybininku Lauru Lučiūnu, tačiau su prodiuseriu nėra galimybės susisiekti.

Į skambutį neatsiliepė ir sunegalavusi atlikėja, tačiau vos kelios valandos prieš koncertą Jazzu savo socialinio tinklo paskyroje kreipėsi į gerbėjus, sakydama, kad jau netrukus atvyks į Kauną. „Hello, šiandien mano koncertas Kaune „Adform kiemelyje“.

Kraunuosi daiktus ir važiuoju į Kauną. Labai laukiu, labai pasiilgau dainuoti jums. Ateikite, pradėsiu dainuoti apie 20 valandą“, – sakė viena populiariausių šalies dainininkių. Tiesa, šiuo metu tokio įrašo atlikėjos profilyje jau nebėra.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA