Kaunietį supykdė atsainus rangovų požiūris rekonstruojamoje Žemaičių g.: prakirto vamzdį ir paliko (video) | Kas vyksta Kaune

Kaunietį supykdė atsainus rangovų požiūris rekonstruojamoje Žemaičių g.: prakirto vamzdį ir paliko (video)

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Penktadienio vakarą portalo „Kas vyksta Kaune” redakciją pasiekė skaitytojo Adomo vaizdinė medžiaga iš šiuo metu rekonstruojamos Žemaičių gatvės. Skaitytojo užfiksuotame vaizdo įraše matyti iš prakirsto vamzdžio tekantis vanduo ir jo vietoje supiltas pylimas, turintis apsaugoti nuo susidariusios situacijos.

„Štai, pasigrožėkite, kaip vyksta Žemaičių g. rekonstrukcija”, – rašo Adomas. Anot vyro, iš atsiųsto vaizdo įrašo galima matyti, jog prakirstas vamzdis. „14-ojo namo gyventojai nuo 14-15 valandos neturi vandens, rangovai tiesiog nutarė nuleisti vandenį į šulinį ir išėjo „savaitgaliauti” – komentavo skaitytojas.

Pasiteiravus, ar bandė susisiekti su avarine tarnyba ar skambinti rangovams, vyras dėstė: Buvo jau avarinė, nieko negali padaryti, nes čia rangovai turi tvarkytis. Atvažiavo, pažiūrėjo ir girdėjau, kad paskambinę kažką liepė rangovams skambinti”. Jis taip pat tikino, jog apie šią situaciją gyventojai įspėti nebuvo: „Supylė pylimą, nuvedė į šulinį ir namo”.

Susisiekus su „Kauno vandenų” avarine tarnyba, paaiškėjo, jog iš tiesų Žemaičių g. 14-ojo namo gyventojai neturi vandens, o šeštadienio rytą yra numatyti remonto darbai minėtoje vietoje.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA