Kauno meras su visa komanda vyksta į svarbų susitikimą Vilniuje | Kas vyksta Kaune

Kauno meras su visa komanda vyksta į svarbų susitikimą Vilniuje

BNS, „Kas vyksta Kaune“ inf. 2019/06/28 09:57
R. Tenio nuotr.

Penktadienį Vyriausybėje planuojamas kanclerio Algirdo Stončaičio ir Kauno mero Visvaldo Matijošaičio ir jo komandos susitikimas. Kaip skelbia naujienų BNS, čia bus aptarta daug su statybomis susijusių klausimų.

Vyriausybės kancleris BNS sakė, kad planuojama aptarti įvairius techninius klausimus. „Ten buvo labai daug praktinių klausimų, susijusių su statybomis“, – apie planuojamo susitikimo darbotvarkę sakė A. Stončaitis.

Čia, naujienų agentūros žiniomis, bus kalbama apie Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjaus tolesnę veiklą, kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda rekonstrukciją ties „Mega“, lėšas ekologiškoms transporto priemonėms, savivaldybės projektus, parką Griunvaldo gatvėje, pramonės parką Aleksote bei kitus klausimus.

11-12 val. vyksiančiame susitikime, pagal savivaldybės portale pateikiamas darbotvarkes, dalyvaus visa aukščiausia Kauno valdžia: Visvaldas Matijošaitis, vicemerai Andrius Palionis ir Rasa Šnapštienė, administracijos vadovai Vilius Šiliauskas, Jolanta Baltaduonytė ir Tadas Metelionis.

V. Matijošaičio pareiškimų apie jo ir Sauliaus Skvernelio policinę bendrystę kontekste, beje, į akis krinta ilgametė A. Stončaičio karjera teisėsaugoje. Kaip nurodoma Vyriausybės kanceliarijos puslapyje, tiesiogiai ministrui pirmininkui pavaldus A. Stončaitis iki 1997 m. dirbo kriminalinėje tarnyboje, vėliau užėmė įvairias pareigas Pasienio policijos departamente ir Policijos departamente.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA