Naujas festivalis keliasi šalia Kauno ir skelbia pagrindines žvaigždes | Kas vyksta Kaune

Naujas festivalis keliasi šalia Kauno ir skelbia pagrindines žvaigždes

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„M.A.M.A. muzikinių apdovanojimų“ organizatoriai paskelbė pagrindines renginio žvaigždes, o pats festivalis keliasi į naują vietą. Žinomus Lietuvos atlikėjus ir grupes subursiantis festivalis „M.A.M.A. vasara“ šiemet paskutinę vasaros dieną vyks Raudondvaryje – vienoje gražiausių Lietuvos vietų.

Rugpjūčio 31 d. rengiamame muzikos festivalyje įspūdingus pasirodymus surengs Jazzu, „Daddy Was A Milkman“, „8 Kambarys“, Donatas Montvydas, Radistai, „Happyendless“, Vidas Bareikis, „Flying Saucer Gang“, „Colours Of Bubbles“, Junior A, Jurijus, Mad Money ir daug kitų Lietuvos grupių bei atlikėjų.

„Labai džiaugiamės, kad ir vėl galėsime pristatyti daugybę Lietuvos atlikėjų ne tik apdovanojimų scenoje, bet ir vasaros festivalio formate. Praėjusių metų festivalio startas parodė, kad mūsų šalies atlikėjai yra populiarūs ir jų pasiklausyti nori tikrai daug klausytojų. Šiais metais ne tik išplėsime jų sąrašą, bet ir prailginsime programas, tad susirinkusiems į festivalį beliks mėgauti kokybiška lietuviška muzika“, – sakė „M.A.M.A. muzikinius apdovanojimus“ organizuojančios asociacijos atstovai.

„Didžiuojamės ne tik tuo, kad prisidedame prie jaunų ir pradedančių mūsų muzikos scenos atlikėjų populiarinimo, bet ir tuo, kad atrandame vis naujas erdves renginių organizavimui. Raudondvaris – viena gražiausių vietų Lietuvoje – puiki vieta koncertams. Tikimės, kad tai įvertins ir žiūrovai“, – teigė didžiausio Baltijos šalių koncertų rengėjo „Live Nation Lietuva“ atstovai.

Festivalyje „M.A.M.A. vasara“ pasirodysiantis Donatas Montvydas ypatingą dėmesį atkreipė į tai, kad festivalis dedikuotas būtent mūsų šalies atlikėjams.

„Labai džiaugiuosi galimybe pasirodyti šiame Lietuvos atlikėjų festivalyje. Tikiu, kad šiais metais įvykis bus dar didesnis ir kiekvienas atlikėjas čia galės pristatyti geriausius ir naujausius savo kūrinius. Man asmeniškai bus malonu sutikti kolegas ir drauge pasidžiaugti paskutine vasaros diena“, – teigė Donny Montell.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA