Kelyje link Kauno – didžiulė avarija: sumaitoti automobiliai, nukentėjęs žmogus | Kas vyksta Kaune

Kelyje link Kauno – didžiulė avarija: sumaitoti automobiliai, nukentėjęs žmogus

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Antradienio rytą Kaunas-Prienai kelias ties Rokų sankryža tapo nepravažiuojamas – uždarytas eismas. Moteris važiuodama iš automobilio gniaužtų.

Birželio 25 dienos rytas paženklintas skaudžia nelaime: susidūrus krovininiams ir lengvajam automobiliams jie ne tik sumaitoti, bet ir sąmonę prarado eismo įvykyje prispausta moteris. Avarijos vietoje dirba ne tik pareigūnai, bet ir ugniagesiai.

Kaip DELFI informavo Alytaus apskr. policijos atstovė Kristina Janulevičienė, avarija įvyko apie 8.40 val. Pagalbą kvietęs žmogus nurodė, kad lengvuoju automobiliu važiavusi moteris prispausta, ji neteko sąmonės.

Internete vairuotojai komentuoja, kad spūstis susidariusi iš abiejų pusių: tiek važiuojant link Prienų, tiek link Kauno. Liudininkai teigia, kad pravažiuojantys pareigūnai teigė, jog kelias bus pravažiuojamas tik apie 13 valandą.

„Kiek reikia avarijų ir aukų, kad Susisiekimo ministerija ir LAKD imtųsi šio kelio rekonstrukcijos, o ne tik palopinimo, draudimų ir planuojamų greičio matuoklių???“ – retoriškai klausė kaunietis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA