Šilainių gyventojai prašo pagalbos: šiame kieme tai jau ketvirtas kartas | Kas vyksta Kaune

Šilainių gyventojai prašo pagalbos: šiame kieme tai jau ketvirtas kartas

Skaitytojos nuotr.

Sekmadienį į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi nuo neatsakingo vairuotojo nukentėję kauniečiai. Viename Kuršių gatvės kieme naktį smarkiai apdaužytas jų automobilis, kaltininko – nė kvapo.

[galerija kiek=”4″]

„Šilainiuose jau ne pirmą kartą vairuotojai naktį sudaužo automobilius. Niekaip negalime jų sučiupti, o šiuo atveju policija nelabai ką padeda. Po šios nakties radome tokį savo automobilį“, – rašė apgadinto „Volvo“ nuotraukas atsiuntusi skaitytoja.

Nuostolių patyrę kauniečiai spėliojo, kad vairuotojas galėjo būti neblaivus ar apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų, nors internetinės diskusijos dalyviams kėlė abejonių šių prielaidų pagrįstumas.

Gyventojų pateiktais faktais, kita vertus, abejoti neverta – avarija, kaip nurodė moteris, įvyko Kuršių g. 24-o namo kieme. Automobilis galėjo būti sudaužytas sekmadienio naktį, tarp vidurnakčio ir 3 val.

Įvykio vietoje užfiksuotose atvaizduose matyti kaip reikiant sudaužyta priekinė dešinė „Volvo“ dalis: sulaužytas buferis, aplamdytas sparnas ir kapotas, išdaužtas priekinis žibintas. Ne itin atsargus bėglys paliko baltą savo automobilio nuolaužą, tiesa, nukentėję kauniečiai teigė, kad įsirėžusios transporto priemonės markė nežinoma.

„Čia jau ketvirtas automobilis mūsų kieme per pusmetį, – problemos daugkartiškumą pažymėjo skaitytoja. – Praeitus kartus policija nieko neišsiaiškino, šiuo atveju buvo atvažiavę ir susirinko visą informaciją.“

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis patvirtino, kad sekmadienio rytą, maždaug 8 val., pranešta apie Kuršių gatvėje apgadintą „Volvo“.

Avarijos kaltininkas pasišalino iš įvykio vietos. Policija aiškinasi įvykio aplinkybes, nelaimę sukėlęs vairuotojas kol kas nenustatytas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA