Košmariška diena gelbėtojams: visi ištraukti – neblaivūs | Kas vyksta Kaune

Košmariška diena gelbėtojams: visi ištraukti – neblaivūs

BNS 2019/06/23 16:06
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ilgąjį savaitgalį pajūrio gelbėtojai sako turintys daugiau darbo: vien šeštadienį pajūryje iš vandens traukti penki skendę žmonės, praneša LRT radijas. Skenduoliai gelbėti ir Kauno, Biržų rajonuose bei Anykščiuose.

„Vakar buvo košmaras. Labai sunki diena, nes bangavimas viršijo tris balus, taip pat stiprios srovės. Šeštadienį buvo išgelbėtos penkios žmonių gyvybės ir visi penki žmonės buvo apsvaigę nuo alkoholio“, – sako Lietuvos gelbėtojų vandenyje asociacijos vadovas Jonas Pirožnikas.

Ugniagesiai gelbėtojai LRT radijui patvirtino šeštadienį Anykščiuose ištraukę vieną skenduolį. Dar du skendę žmonės išgelbėti Biržų rajone, o vienas – Kauno rajone.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad vyras šeštadienio popietę pradėjo skęsti nuplaukęs į Drąseikių karjero vidurį. Laiku atskubėję gelbėtojai perdavė žmogų medikams, jis išvežtas į ligoninę.

Pasak J. Pirožniko, paplūdimyje trūksta policijos pareigūnų, kurie galėtų labiau kontroliuoti paplūdimyje neblaivius vaikštančius ir į jūrą maudytis šokančius asmenis.

Lietuvos gelbėtojų vandenyje asociacijos vadovo teigimu, žmonės į budinčių gelbėtojų pastabas visiškai nereaguoja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA