Iš „Žalgirį“ paliekančio B. Davieso – šilti žodžiai lietuviškai | Kas vyksta Kaune

Iš „Žalgirį“ paliekančio B. Davieso – šilti žodžiai lietuviškai

R. Tenio nuotr.

Brandonas Daviesas ateinantį sezoną žaliai baltus marškinėlius iškeis į mėlynos ir raudonos spalvų aprangą. Kauno „Žalgirį“ paliekantis vidurio puolėjas savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo jausmingu atsisveikinimu, kurį užbaigė lietuviškai.

„Ačiū už atsiminimus! Už tikėjimą, pasitikėjimą ir meilę man! Komandos draugai ir treneriai; dėkingas už tai, ką kartu pasiekėme, už kopėčias, kurioms užlipome kartu, kad pasiektume didžius dalykus. Dar svarbiau, už ryšius, kurie lieka amžiams.

Sirgaliai; ačiū už neblėstančią paramą komandai, kurią parodėte, ir toliau rodote man! Vertinu visas žinutes, linkinčias man sėkmės judant pirmyn.

Lietuva, ilgėsiuosi tavęs! Nesulaukiu, kol aplankysiu kitą sezoną. Aš niekada tavęs nepamiršiu!“ – maždaug taip išvertus skamba šeštadienį socialiniame tinkle „Instagram“ B. Davieso publikuota žinutė, o paskutinis jos sakinys parašytas lietuviškai.

 

View this post on Instagram

 

Dear Žalgiris… ? (SWIPE RIGHT)

A post shared by Brandon Davies (@realbdavies.0) on

Buvęs „Žalgirio“ krepšininkas, išrinktas į 2018-2019 m. Eurolygos sezono geriausių žaidėjų penketuką, kitame sezone vilkės „Barcelona“ marškinėlius. Kaip anksčiau skelbė DELFI, po sėkmingo pasirodymo B. Daviesu taip pat domėjosi Madrido „Real“ ir Maskvos CSKA ekipos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA