Kaunietis užfiksavo dviejų vairuotojų grumtynes: belieka įsivaizduoti, kas galėjo nutikti | Kas vyksta Kaune

Kaunietis užfiksavo dviejų vairuotojų grumtynes: belieka įsivaizduoti, kas galėjo nutikti

Stopkadras

Vienas vairuotojas šeštadienio naktį pasidalijo greitkelyje vakar nufilmuotu vaizdo įrašu. Lėtinti nė neketinę vairuotojai dvi eismo juostas pavertė trimis – susidūrimo čia išvengta per centimetrus.

Kaip matyti Vakariniame aplinkkelyje penktadienio rytą, prieš 10 val., užfiksuotoje medžiagoje, kuri, reikia pažymėti, apversta horizontaliai, tad gali susidaryti įspūdis, kad eismas vyksta atvirkščiai, kelio nepasidalijo „Audi“ ir „Volkswagen“ vairuotojai.

Agresyvesnis, kauniečių manymu, buvo pastarosios transporto priemonės vairuotojas. Važiuojant „Megos“ kryptimi, atskubėjęs pirma juosta ir priartėjęs prie priekyje lėčiau judančių automobilių, „Volkswagen“ pradėjo „spausti“ „Audi“ prie skiriamosios juostos.

Greičio nemažinęs šio automobilio vairuotojas traukėsi į viduryje esantį kelkraštį ir vienu metu dviejų eismo juostų kelyje sutilpo trys automobiliai. Aplenkęs porą mašinų, „Volkswagen“ vėl metėsi į pirmą juostą ir nurūko tolyn.

Kai kurie socialiniuose tinkluose vaizdo įrašą komentavę internautai, tiesa, nepagailėjo kritikos ir pačiam jo autoriui. Esą šis mažu greičiu vilkosi antroje Vakarinio aplinkkelio juostoje, taip versdamas kitus pavojingai manevruoti pirmojoje juostoje.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 420 str., už pavojingą ir chuliganišką vairavimą, priklausomai nuo sukeltos grėsmės ir motyvų, vairuotojams gresia baudos nuo 170 iki 550 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA