Vos pasirodęs vanduo Kaune – ir vėl dingo? (video) | Kas vyksta Kaune

Vos pasirodęs vanduo Kaune – ir vėl dingo? (video)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Lietuvą alinantys rekordiniai karščiai ir magistralinių vandentiekių vamzdžių renovacija lėmė vandens trūkumą Kaune – visą savaitę dalis kauniečių vakarais neturėdavo vandens, kai kurie – ir dar ilgiau. Penktadienį „Kauno vandenys“ paskelbė, kad vandens tiekimas atstatytas, tačiau kai kur vanduo ir vėl dingo.

Birželio 14 dieną, penktadienį, Kauno miesto savivaldybės viešųjų ryšių skyrius paskelbė, kad vandens slėgis visame mieste 95 procentams namų ūkių atstatytas.

„Kauno vandenų“ l.e.p. generalinis direktorius R. Šulskus teigė, kad išspręsti susidariusią vandens trūkumo problemą padėjo keli techniniai veiksniai – į sistemą buvo pajungti papildomi rezervuarai Aukštaičių ir Apuolės gatvėse, o Tunelio gatvėje atsukta vandens tiekimo linija.

Tačiau ketvirtadienio vakarą Kaune atsiradęs vanduo, penktadienį Europos prospekte bėgo tik 18-21 val., o tuomet ir vėl dingo.

Filmuotą vaizdo medžiagą atsiuntusi skaitytoja Simona rodo, kad vandens laukia nuo pat tada, kai grįžo namo – 21 val., tačiau vanduo iš krano nebėga.

Tiesa, mėnesį laiko be vandens gyvenę Pagėgių g. 17-ojo namo gyventojai šiuo metu vandenį turi.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA