„Vytautas Mineral Spa“ lauko terasos atidaryme karaliavo keturios stichijos | Kas vyksta Kaune

„Vytautas Mineral Spa“ lauko terasos atidaryme karaliavo keturios stichijos

„Vytautas Mineral Spa“ nuotr.

Birštono „Vytautas Mineral Spa“ viešbutis karštą birželio penktadienio vakarą rinktinius svečius pakvietė į pirmą kartą atidaromos lauko terasos renginį, kurio metu karaliavo visos keturios gamtos stichijos.

[galerija kiek=”4″]

Poilsiui atverta nauja lauko erdvė tą vakarą nusidažė ryškiomis damų suknelėmis ir gaivinančiais kokteiliais, o dangus – kylančių oro balionų spalvomis, kurie atstovavo pirmąją – oro – stichiją. Antrąja – ugnies – pristatė viešbučio restorano „Moon“ virtuvės šefas Darius Dabrovolskas, ant griliaus paruošęs netikėtų maisto derinių.

Skanėstai „Vytautas Mineral Spa“ lauko terasos atidarymo metu/ „Vytautas Mineral Spa“ nuotr.

Kol svečiai ragavo šefo paruoštas gėrybes ir gėrėjosi kylančiais oro balionais, ant pievelės po improvizuoto pasirodymo „išdygo“ garsaus ledo skulptūrų meistro Mindaugo Tendziagolskio meno kūrinys – „Vytautas Mineral Spa“ logotipas iš ledo.

Vakarui baigiantis, buvo pristatyta ir paskutinioji – žemės stichija: palengva leidžiantis vasariškoms Birštono sutemoms, svečių pokalbiai buvo „pagardinti“ specialiai tam vakarui pagamintais kavos kokteiliais.

„Ši lauko terasa – ilgai brandintas ir pagaliau įgyvendintas mineralų namų „Vytautas Mineral Spa“ projektas. Norėjome vietos, kurioje mūsų viešbučio svečiai jaustųsi jaukiai, galėtų atsipalaiduoti ir nenutrūktų jų poilsio režimas – juk dauguma jų pas mus pabėga nuo rutinos ir kasdienio streso. Todėl įrengėme patogius šezlongus po skėčiais, staliukus ir lauko baro kupolą, kuriame galima paragauti įvairių kokteilių, ledų, gaiviųjų gėrimų bei kavos ar arbatos, o išalkusius visada pamaitins mūsų griliaus specialistai“, – šypsosi „Vytautas Mineral Spa“ rinkodaros vadovė Eglė Preikšaitytė.

„Vytautas Mineral Spa“ lauko terasos atidarymo akimirkos / „Vytautas Mineral Spa“ nuotr.

Pasak jos, šioje terasoje savo progas paminėti ir įvairius renginius rengti galės ir ne viešbučio svečiai – tereikės iš anksto susitarti ir lauko terasą rezervuoti, o įvairius titulus pelniusio virtuvės šefo kurtais patiekalais, ramia aplinka ir gražiu vaizdu pasirūpins mineralų namai „Vytautas Mineral Spa“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA