Kauniečiai fiksuoja vaizdą Kauno „Akropolyje“: be komentarų | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai fiksuoja vaizdą Kauno „Akropolyje“: be komentarų

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Ankstyvą penktadienio popietę vairuotojus tiesiog apstulbino parkavimo ypatumai Kauno „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje. „BMW“ automobilis čia buvo paliktas tiesiog ant pravažiavimo.

Socialiniame tinkle po vidurdienio paviešintoje nuotraukoje matyti „BMW“ markės visureigis, prekybos ir pramogų centro aikštelėje pastatytas ne tam skirtoje vietoje, o tiesiai ant pravažiavimo, iš abiejų pusių – geltonai nubrėžtos linijos.

„Be komentarų“, – rašė atvaizdu pasidalijęs kaunietis, nors beatodairiškai paliktas automobilis sulaukė daugybės internautų reakcijų, taip pat ir komentarų.

„BMW“, pasak kauniečių, paliktas tiesiai ant pravažiavimo / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Žmonės stebėjosi vairuotojo įžūlumu ir eilinį kartą piktinosi, kad važinėjantiems „BMW“ viskas galima. Atsirado ir i dalies pateisinančių tokį poelgį – kauniečiai svarstė, kad vairuotojas ne vietoje automobilį galėjo palikti netyčia, kadangi apskritai jis priparkuotas tvarkingai, lygiai.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d., sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama sustoti ir stovėti, sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų vairuotojams užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA