Fiksuoja kauniečiai: tokios spūsties dar nėra matę | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: tokios spūsties dar nėra matę

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos nuotr.

Penktadienio vakarą kelias Vilnius-Kaunas tapo didžiuliais spąstais. Čia nusidriekė grandiozinė spūstis – kauniečiai ir miesto svečiai stovi daugiakilometrinėse eilėse.

Kaip teigia į portalą „Kas vyksta Kaune“ keipęsi skaitytojai, jie tokios spūsties šioje vietoje dar nėra matę: mašinos, važiuojančios kryptimi nuo Vilniaus, stoja jau ties nusukimo į Petrašiūnus – Ateities plento.

„Kas gali, tegul važiuoja kitu keliu… Nes jau valanda stoviu.. O nuo Muravos sankryžos (aut. past. vadinamasis Savanorių ir Pramonės pr. susikirtimas) nepasiekiau net Jonavos gatvės nusukimo“, – nepavydėtiną situaciją nupasakojo kaunietė.

Tie, kas įstrigę vos judančiose eilėse, atsidūsta, kad reikėjo važiuoti per miestą, o ne vakarinį aplinkkelį.

Susisiekus su Kauno apskr. VPK, pareigūnai atsakė, kad joks eismo įvykis dabar nefiksuotas. Vadinasi, kantrybės išbandymo priežastimi tapo kelio darbai, susiaurėjusios eismo juostos ir itin didelis transporto priemonių srautas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA