Kauniečiai įspėja: užsidarykite langus | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai įspėja: užsidarykite langus

Stopkadras

Ilgai tvyroję karščiai, atrodo, prišaukė į Kauną debesuotus kataklizmus. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad prie „Megos“ kyla vėjas, kvepia didele liūtimi, tad nuo kaitros atlapotus langus vertėtų priverti.

[galerija kiek=”4″]

„Ateina lietučio…“ – Šilainiuose užfiksuotą vaizdą lakoniškai nusakė Skirmantas. Jo atsiųstame vaizdo įraše matyti horizontą temdantys tiršti debesys, girdėti ūžiantis vėjas.

„Praneškite Kaunui, kad užsidarytų langus, nes stiprus vėjas prie „Megos“ kelia tokias dulkių audras, kurios nueina link miesto – Šilainių, Eigulių ir kitų mikrorajonų“, – rašė Rima.

Visgi gali būti, kad Islandijos plento statybų dulkes greitai nuplaus šniokščiantis lietus. Sinoptikai dar ketvirtadienio rytą pranešė, kad po vidurdienio ims kilti aukšti kamuoliniai debesys, daugelyje rajonų iš jų sulauksime trumpų liūčių, kai kur gali lyti smarkiai.

Penktadienį trumpi lietūs su perkūnija vėl tikėtini daugelyje šalies rajonų. Dieną žaibuojant galimi vėjo gūsiai iki 15–18 m/s, tačiau net ir vietomis pliaupiantis lietus oro smarkiai neatvėsins – daug kur šils iki 27–32 laipsnių.

Savaitgalį, meteorologų duomenimis, šiluma nesitrauks. Naktys taps gaivesnės, jomis vės iki 13–18, o dienomis laikysis 28–33 laipsnių šiluma, tik pajūryje bus vėsiau.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA