Dingusios šilainiškės artimieji deda visas pastangas | Kas vyksta Kaune

Dingusios šilainiškės artimieji deda visas pastangas

R. Tenio, asmeninio archyvo nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Trečiadienį su „Kas vyksta Kaune“ susisiekė prieš pusantro paros dingusios Nijolės Ševelienės dukra. Jauna moteris dalijasi pagalbos prašymu socialiniuose tinkluose, kabinami skelbimai apie dingusiąją, tačiau kol kas nieko negirdėti.

Kaip dar kartą priminė portalui parašiusi kaunietė, 1968 m. gimusi N. Ševelienė iš namų, esančių Jotvingių gatvėje, išėjo birželio 10 d., apie 15 val., ir iki šiol negrįžta.

Apie 168 cm ūgio, vidutinio sudėjimo, tamsaus gymio ir juodų plaukų moteris lemtingą dieną vilkėjo pilkus marškinėlius, gelsvas kelnes ir mėlynas basutes. Kaip nurodė giminaitė, šilainiškė išėjo be daiktų, palikusi dokumentą ir telefoną.

Dingusiosios dukra „Kas vyksta Kaune“ pridūrė, kad mama ilgą laiką sirgo depresija, gėrė stiprius vaistus, buvo neenerginga, pabalusi ir jautė nerimą. Visgi anksčiau moteris nėra šitaip prapuolusi.

Artimieji pareigūnams apie įvykį pranešė birželio 11-osios naktį, apie 2 val. Dingusios kaunietės šiuo metu ieško policija, iškabinti skelbimai, apie ją dalijamasi socialiniuose tinkluose, rašoma žiniasklaidoje.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) apie N. Ševelienės paiešką paskelbė antradienį, birželio 11 d. Asmenis, ką nors žinančius apie moters buvimo vietą ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK tel. (8 700) 60 691, (8 37) 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Taip pat galima informuoti šilainiškės artimuosius numeriais 8 686 44472 arba 8 612 86072.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA