Šilainiuose žmogui prireikė specialiųjų tarnybų pagalbos | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose žmogui prireikė specialiųjų tarnybų pagalbos

Skaitytojo nuotr.

Antradienio vakarą policijos ekipažas ir greitosios pagalbos medikų brigada atskubėjo į Baltų prospektą. Prie visuomeninio transporto stotelės pagalba teikta garbaus amžiaus moteriai, kuri netikėtai išėjo iš namų.

[galerija kiek=”4″]

„Pasirodo, karštis ypač pavojingas senyvo amžiaus žmonėms“, – kalbėjo antradienio sutemose specialiųjų tarnybų sujudimą užfiksavęs kaunietis.

Medikai moterį apžiūrinėjo greta „J. Grušo meno gimnazijos“ stotelės, skaitytojo vertinimu, jai buvo apie 80-90 metų. Tiesa, netrukus paaiškėjo, kad karštis galėjo ir nebūti lemiamas incidento faktorius.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad 20.47 val. žmogus pranešė apie sunkiai aplinkoje besiorientuojančią moterį, sutiktą ties Baltų prospekto 2-u pastatu.

Apie 80 metų amžiaus moteris buvo pareigūnų identifikuota, asmens duomenys aiškūs, informuoti jos artimieji. Į įvykio vietą iškviesti greitosios pagalbos medikai, pareigūnų žiniomis, moteris apžiūrėta ir perduota giminaičiams.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ pridūrė, kad dėl tam tikrų sutrikimų moteriškė ne pirmą kartą išėjo iš namų. Dukra ją atsivijo, garbaus amžiaus kaunietė vežama į gydymo įstaigą kaip ligoninė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA