Griūva buvusio žalgiriečio D. Šalengos santuoka | Kas vyksta Kaune

Griūva buvusio žalgiriečio D. Šalengos santuoka

DELFI, TV3.lt, „Kas vyksta Kaune“ inf. 2019/06/10 10:48
DELFI nuotr.

Kaip rašo portalas DELFI, garsus krepšininkas su žmona Jolita Šalenge suka skirtingais keliais. Toks sprendimas priimtas po 14 bendro gyvenimo metų, 2005-aisiais susituokusi pora išskirta turėtų būti jau pirmadienį.

Tv3.lt žiniomis, teismą jau pasiekė poros skyrybų dokumentai, pirmadienį po pietų turėtų vykti parengiamasis posėdis. Šalengos žiedus sumainė 2005 m. vasarą, jiedu augina 11 metų dukrą.

Krepšininko karjerą žinomas sportininkas nutraukė praėjusiais metais, 42-ejų vyras praeityje žaidė ne vienoje žinomoje komandoje, praktiškai dešimt metų su pertraukomis lengvasis krašto puolėjas atidavė Kauno „Žalgiriui“.

Dar anksčiau D. Šalenga lkl.lt yra sakęs, kad praeityje sėkmingos karjeros priežastimi galėjo tapti tai, jog į didįjį sportą jis atėjo gana vėlai.

„Į krepšinį atėjau aštuoniolikos. Kiti, kurie žaidžia nuo pirmos klasės, galbūt persisotina krepšinio. Bet taip jau susiklostė mano karjera. Tose komandose, kuriose žaidžiau, sutikau gerus trenerius. Ir šiaip, man patinka visas šitas procesas, gyvenimo būdas. Kiek sveikata leidžia, tol noriu žaisti. Tai mane motyvuoja“, – kalbėjo jis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad „Žalgiriui“ D. Šalenga atstovavo 2000-2005 m., 2007-2011 m. ir 2012 m. Krepšininkas yra šešiskart Lietuvos krepšinio lygos čempionas (LKL) ir triskart vicečempionas.

Įspūdingu šuoliu ir neblogu metimu pasižymėjęs puolėjas 2002 m. laimėjo LKL Dėjimo į krepšį konkursą, o 2003 m. su Antano Sireikos treniruojama Lietuvos rinktine Švedijoje pasidabino Europos krepšinio čempionato auksu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA