Naujame miesto parke jau pramogauja kauniečiai | Kas vyksta Kaune

Naujame miesto parke jau pramogauja kauniečiai

Kaunas.lt nuotr.

Praėjusį trečiadienį Aleksote atidarytas pirmas šioje miesto dalyje naujas parkas netruko sulaukti kauniečių dėmesio. Karštą savaitgalį čia laiką leido būrys kauniečių.

Pramogaujančių gyventojų nuotraukomis savo „Facebook“ puslapyje pasidalijo Kauno miesto savivaldybė. Nors veja ką tik sutvarkytuose plotuose ties Veiverių ir Šeštokų gatvių sankirta dar nesužėlė, pastarosiomis dienomis šioje laisvalaikio erdvėje virė veiksmas.

Vaikai jau dūko ant naujų sūpynių ir lauko treniruoklių, vaivorykštės spalvomis žaižaravo milžiniški muilo burbulai. Tiesa, išmėginti paplūdimio tinklinio aikštelių aleksotiškiai neskubėjo – gal saulė per smarkiai kaitino.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad naujas parkas Aleksote oficialiai atidarytas birželio 5 d. Žaliąją laisvalaikio zoną savo lėšomis įrengė ir sutvarkė bendrovė „Centromera“, o miesto savivaldybė prisidėjo prie laisvalaikio infrastruktūros – sporto ir vaikų žaidimų inventoriaus – įrengimo.

Parke iškilo vaikų žaidimų aikštelė, lauko treniruokliai, paplūdimio tinklinio aikštelė, vietos dviračiams pastatyti, dviračių takai. Verslo lėšomis sutvarkyti takeliai, suoliukai, apšvietimas, investuota į augalų priežiūrą. Taip pat pasirūpinta administravimu, statybos projektu, darbų pridavimu.

Privatus verslas, kaip skelbta pranešime spaudai, į darbus iš viso investavo 242 tūkst. eurų, dar 310 tūkst. eurų kainavo naująjį kvartalą rėminančių, miestui priklausančių gatvių sutvarkymas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA