Įžūlus ir pavojingas poelgis: ant didžiausio kryžiaus Lietuvoje užfiksuotas žmogus (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Įžūlus ir pavojingas poelgis: ant didžiausio kryžiaus Lietuvoje užfiksuotas žmogus (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Paskutinę pavasario dieną Šilainiuose iškilęs didžiausias kryžius Lietuvoje sulaukė ekstremalų dėmesio. „Drąsuolis“ užlipo ant pat jo viršaus.

[galerija kiek=”4″]

Šeštadienio vakarą į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietis, jis užfiksavo nekasdienį vaizdą. „Pastebėtas kažkoks „drąsuolis“, užlipęs ant naujai pastatyto bažnyčios kryžiaus Šilainiuose“, – rašė skaitytojas.

Vyras užsiropštė į 33 metrų aukščio monumentą „Pašaukti laisvei“ ir atsistojo ant aukščiausio, daugiausiai balanso reikalaujančio taško. Kol jis be apsaugų buvo ant kryžiaus, apačioje ėmė rikiuotis žmonės.

Pranešimą apie ant kryžiaus laipiojantį jaunuolį gavo ir policijos pareigūnai. Pasak Kauno apskr. VPK, informacija juos pasiekė birželio 8 dieną 19:38 valandą. Policininkai, nuvykę į vietą, vaikino toje vietoje nerado.

Tiesa, tai ne pirmas įžūlus kauniečių poelgis. Viešąją tvarką praeitą vasarą pažeidė ir ką tik atidengta Vyčio skulptūra panoręs pajodinėti jaunuolis.

Iš tolo matomas monumentas Šilainių simboliu tapo gegužės 31 dieną, kai jo viršus „atsirėmė“ į dangų. Kryžius yra aukštutinė būsimos Kauno Šv. Jono Pauliaus II bažnyčios dalis.

Papildyta 13:30 val. Į redakciją kreipėsi dar vienas įvykio liudininkas. Tiesa, moteris vaizdą matė iš arčiau ir stengėsi neadekvačiai besielgiantį vyrą sustabdyti. Jos teigimu, šis prasibrovė pro statybinę tvorą, kuria vis dar apjuostas kryžius.

„Buvo pranešta 112 numeriu apie neadekvačiai besielgiantį jaunuolį ir bandyta jį sulaikyti. Tiesa, ilgai išlaikyti jo nepavyko… buvo aiškiai matyti, kad jaunuolis yra neadekvatus, „apsvaigęs“. Policijos laukta apie 40 min“, – situaciją detaliau nupasakojo skaitytoja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA