Sausakimšą „Žalgirio“ areną drebina Stingas | Kas vyksta Kaune

Sausakimšą „Žalgirio“ areną drebina Stingas

R. Tenio nuotr.

Šeštadienio vakarą tūkstančiai kauniečių ir miesto svečių traukė į „Žalgirio“ areną. Čia muzikos garsais džiugina 17 kartų „Grammy“ apdovanojimus laimėjęs Gordon Matthew Thomas Sumner, geriau žinomas kaip Stingas.

[galerija kiek=”12″]

Sting koncertinio turo „Sting: My Songs“ pasirodymas Kaune itin nuotaikingas ir dinamiškas šou, kuriame pagrindinis dėmesys skirtas labiausiai mylimoms dainoms, kurias per savo karjerą kartu su grupe „The Police“ ir kaip solo atlikėjas parašė atlikėjas.

Gerbėjai išgirdo visus klasika tapusius hitus: „Englishman In New York“, „Fields Of Gold“, „Shape Of My Heart“, „Every Breath You Take“, „Roxanne“, „Message In A Bottle“ ir daugelį kitų, kuriuos Stingas atliko kartu su roko grupe.

Kompozitorius, dainų autorius ir dainininkas, aktorius, ir rašytojas Stingas gimė Newcastle‘o mieste Anglijoje. 1977 m. jis persikėlė gyventi į Londoną, kur su Stewartu Copelandu ir Andy Summersu subūrė grupę „The Police“. Viena populiariausių pop-roko muzikos grupių pasaulyje išleido penkis studijinius albumus, pelnė šešis „Grammy“, du „BRITs“ apdovanojimus ir 2003 m. buvo įtraukta į „Rock‘n‘roll šlovės muziejų“.

Pradėjęs solo karjerą, Stingas tapo vienu geriausių mūsų dienų muzikantų ir atlikėjų planetoje. Jo solinė kūryba yra įvertinta vienuolika „Grammy“, dviem „BRITs“, „Auksinio gaublio“, „Emmy“ apdovanojimais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA