Kauniečiai sunerimę: prie miesto simbolio – specialiųjų tarnybų sujudimas | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai sunerimę: prie miesto simbolio – specialiųjų tarnybų sujudimas

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos nuotr.

Šeštadienio vakarą į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi sunerimusi skaitytoja. Ji miesto centre užfiksavo specialiųjų tarnybų sujudimą, sulaukusį didelio kauniečių dėmesio.

[galerija kiek=”4″]

Kauno Soboro neaplenkė gaisrininkai, pareigūnai ir greitosios medicinos darbuotojai.

„Daug versijų, kas čia vyksta: žmonės apačioje būriuojasi, kalba“, – rašė skaitytoja. Jos teigimu, kadangi ugniagesiai kėlėsi į bokštą, pasklido kalbos ir apie pasikorusį kunigą, ir apie užmestą kamuolį, visgi, kuo tikėti, nežinia.

„Viduje suspurdėjo, kad tik, svarbiausia, niekas nedegtų kaip Paryžiuje, užtenka tų gaisrų paskutiniu metu“, – nerimo neslėpė moteris.

Susisiekus su Kauno apskr. VPK, paaiškėjo, kad pranešimas apie šį įvykį gautas 19:27 valandą dėl ant Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios, geriau žinomos kaip Kauno Soboras, stogo sėdi žmogus. Visgi, tiek pareigūnai, tiek gaisrininkai atskleidė, kad nuvykę nieko nerado – pranešimas melagingas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA