Naujas „Jaukurų“ salonas kviečia apsilankyti visus, kas statosi ar įrenginėja naują būstą | Kas vyksta Kaune

Naujas „Jaukurų“ salonas kviečia apsilankyti visus, kas statosi ar įrenginėja naują būstą

R. Tenio nuotr.

Palydėti klientą per visas statybų sprendimų stadijas – tokią profesionalią draugystę siūlo naujas, net 1000 kv. m UAB „Jaukurai“ padalinys, įsikūręs prie pat įvažiavimo į Kauną, naujajame verslo centrų komplekse „A1“. „Taikomės į aktualų standartą: šiuo metu tendencijos tokios, kad didelio pravažumo vietose įsikuria multifunkciniai centrai, kurie puikiai derina mažmeninės, didmeninės ir elektroninės prekybos poreikius,“ – apie padalinio konceptą pasakoja naujo „Jaukurų“ padalinio vadovė Jūratė Lilionienė.

Anot J. Lilionienės, čia apgalvota funkcionali ekspozicija, greitas prekių atsiėmimas perkant vietoje ar internetu, rekomenduojami meistrai, kurie įrengs ar sumontuos salone siūlomą produkciją, projektavimo paslaugos – viskas kliento ir partnerių patogumui.

Nauja ženklo koncepcija

Naujasis „Jaukurų“ padalinys, įsikūręs Islandijos pl. 217-7 pakeitė prieš tai buvusius padalinius Aukštaičių ir Draugystės gatvėse. Tačiau keičiasi ne tik vieta, bet ir prekinio ženklo gyvuojančio beveik 25-erius metus koncepsija. „Esame žinomi kaip namo inžinerijos prekių, šildymo, vonios kambario įrangos ir virtuvės santechnikos pardavėjai, tačiau vis dažniau akcentuojame ir mūsų projektavimo sprendimus: galime padėti įgyvendinti jūsų projektą nuo „nulinės“ namo inžinerinių poreikių (vandentiekis, nuotekos, šildymas, vėdinimas, kondicionavimas) projektavimo stadijos iki dizaino niuansų parinkimo ar pačio montavimo“, – pasakoja „Jaukurų“ rinkodaros vadovas Mindaugas Skersys.

Pasak eksperto, vonios įrangos dizaino tendencijos priklauso nuo skonio ir būsto interjero krypties, o šildymo įrangos tendencijas diktuoja namo energetinis poreikis, ekonominiai rodykliai, kainų ir ypač technologijų pokyčiai.

Pavyzdžiui, 2012-2013 m. daugelis vartotojų „pereidinėjo“ iš dujinio šildymo į granulinį. Atpigus dujoms, visi vėl suskubo ieškoti kitų sprendimų. Tai didelės investicijos, todėl visada rekomenduojame pasitarti su ekspertais, šiuos įrenginius juk reikia ne tik įrengti, bet ir prižiūrėti, labai svarbu kaip išvystyta serviso linija. Kalbant apie tendencijas, šiuo metu metas mąstyti apie išmaniuosius dujinius katilus: taip viskam keičiantis pačiam klientui gali kilti šimtai klausimų, į kuriuos visada atsakys kompetetingi konsultantai“.

Jie pastebi, kad šiuo metu žmones labiausiai dominančios naujienos salone yra ypač pažangios technologijos šilumos siurbliai oras – vanduo, kuriems „Jaukurai“ gali pasiūlyti labai konkurencingas kainas ir ypač gerai Lietuvoje išvystytą aptarnavimą. Vonios kambario įrangos srityje vis idomesni tampa spalvoti maišytuvai, idomesnių formų keramika, laisvai pastatomos vonios, kurios nebėra sunkiai įperkamos ir gali nudžiuginti jau daugelį moterų.

Jaukurų salone didžiąją ekspozicjos dalį užima didžiųjų Europos gamintojų produktai, čia rasite, „Geberit“, „Ifo“, „Grohe“, „Ideal Standard“, „Franke“, „Vispool“, „Viega“, „Ariston“, „Viessmann“, „LG“, „Bosch“, „Wilo“, „Uponor“ ir kitų gamintojų produkciją.

Roges ruošk vasarą

Pasiteiravus, kokiai įrangai šiandien yra didžiausia paklausa, „Jaukurų“ konsultantai šypsosi. „Be abejonės – kondicionieriams, kurių svarba dar kartą taip įsitikinome rekordiškai karštą birželį. „Didžiausias „top‘as“ šioje rinkoje yra sezono naujiena – „LG“ oro kondicionieriai“, – pasakoja M. Skersys ir papildo, kad kaip ir kondicionierius reikėtų įsirenginėti dar iki ateinant karščiams, taip ir šildymo įrangą reikėtų rinktis gerokai iki ateinant šalčiams – geriausia vasarą.

„Jeigu norite sklandaus sprendimo, su įrangos tiekėjais kalbėkite dar prieš projektuojant būstą: jiems svarbi kiekviena detalė. Tas pats galioja tiek kuriant vonios kambarį, tiek kitas erdves, kuriose funkcionuos jums reikiamos sistemos“, – akcentuoja „Jaukurų“ konsultantai.

Speciali erdvė ekspertams

Dar viena naujiena „Jaukurų“ salone – speciali „Expert“ erdvė montuotojams bei profesionalams. Tai greito aptarnavimo vieta, kurioje sparčiai atrenkamos prekės, reikalingos montavimo darbams. Šioje erdvėje sukoncentruotas aukščiausio techninio lygio konsultantų desantas, montuotojams skirta poilsio erdvė, kurioje inžinerinių sprendimų gamintojas „Uponor“ kasdien dovanoja nemokamą kavą ir karštus gėrimus visiems specialistams.

„Siekdami valdyti aptarnavimo srautus įrengėme atskirus įėjimus profesionalams ir įprastiems klientams. Ilgametė patirtis parodė, kad skirtingi poreikiai reikalauja skirtingų kompetencijų, prekių atidavimo sąlygų, galų gale aplinkos. Dabar montuotojai yra arčiau sandėlio ir gali dalyvauti atrenkant prekes, pasikonsultuoti išskirtinėmis sąlygomis, o 700 kv.m sandėlis leidžia daugelį prekių turėti vietoje, tuo tarpu naujakuriai gali ramiai dairytis tvarkingoje ir jiems sukurtoje ekspozicijoje“, – pristatydama patalpas pasakoja padalinio vadovė Jūratė Lilionienė.

Įsirengti 300 kv.m saloną bei minėtą 700 kv.m sandėlį vėdinimo bei šildymo sistemų profesionalams užtruko vos tris mėnesius. „Jeigu į viską kaip srities ekspertai nežiūrėtume taip kritiškai, būtume apsisukę ir dar greičiau“, – šypsosi J. Lilionienė.

Naujasis „Jaukurų“ padalinys dirbs itin patogiu laiku, kad spėtumėte užsukti po darbo: darbo dienomis nuo 8 iki 19 val., šeštadienį – nuo 9 iki 15 val.

Neišsigąskite autostradoje vykstančio remonto, į Jaukurus ir verslo centrą A1 sklandžiai pateksite per Eigulių žiedą nuo Šiaurės prospekto, o važiuojant Vilniaus kryptimi autostrada, sukite Eigulių kryptimi ir žiede pasirinkite trečią išvažiavimą pro troleibusų depą.

Atidarymo proga „Jaukurai“ kviečia visą vasarą derėtis dėl produktų kainos, o atvykus į saloną ir užpildžius anketą birželio mėnesį, galite laimėti „LG“ oro kondicionierių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA