Kauniečiui trūko kantrybė: kitą kartą bus atimti rakteliai | Kas vyksta Kaune

Kauniečiui trūko kantrybė: kitą kartą bus atimti rakteliai

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Penktadienio popietę internete pasirodė pasipiktinusio kauniečio įrašas. Į vyro dėmesio centrą papuolė gero įspūdžio nepalikę „Vespa“ riedėję asmenys.

Kaunietis užfiksavo Šv. Gertrūdos gatvėje asmenis ant motorolerio. Nepilnamečiai, pasak vyro, nutarė pralėkti pro degantį raudoną šviesoforo signalą.

„Važinėja Gertrūdos gatvėje, nesiorientuoja, pravažiavo per raudoną“, – mintis įraše dėstė internautas. Jo teigimu, asmenims greičiausiai vos po 14 metų.

„Tėvai turėtų sunerimti, nes kitą kartą bus atimti rakteliai ir skris į Nerį. O neūžaugos galės stumtis savo pyrdą namo“,ketinimus apibūdino kaunietis.

Atsirado ir daugiau internautų, kurie yra pastebėję netinkamą motorolerio vairuotojo vairavimą. Mat vienam jų su šia „Vespa“ teko susidurti prieš savaitę kitoje sankryžoje, kuomet ji išniro iš šalutinio kelio ir sukėlė avarinę situaciją.

Visgi, atsirado ir situacija, aprašyta pasipiktinusio kauniečio, abejojančių žmonių. „Duotoje nuotraukoje tai važiuoja per leistiną šviesoforo signalą“, – pastebėjimo neslėpė internautas.

Kitas pastebėjo, kad „Vespos“ motoras yra 125 cc, tad jos vairuotoju gali būti ne jaunesnis nei 16 metų asmuo.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA