„BMW“ vairuotojo abejingumas kaunietį sukrėtė | Kas vyksta Kaune

„BMW“ vairuotojo abejingumas kaunietį sukrėtė

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienį „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas patyrė ne itin malonią akistatą su „BMW“ vairuotoju. Šis, anot kauniečio, ignoravęs į kelią išbėgusį gyvūną, prie šviesoforo dar ir nepatingėjo įžūliai atsikirsti.

Kaip ketvirtadienio vakarą pasakojo vyras, tą pačią dieną, apie 9 val., jis važiavo Jonavos gatve link Senamiesčio. Priešais kaunietį važiavo baltos spalvos „BMW“ užsienietiškais valstybinės registracijos numeriais, atstumas tarp automobiliu buvo apie 100-200 m.

Vietovėje ties „Neste“ degaline, prisimena vyras, į kelią išbėgo mažas rudas šuniukas. Nuo Senamiesčio visomis trimis juostomis esą judėjo nemažas srautas automobiliu, kurie pristabdė ar visiškai sustojo, kad gyvūnas perbėgtų kelią. Tuo metu nuo miesto centro judėjo tik minėtas „BMW“, už jo – įvykio liudininkas. Šuo metėsi automobilių pusėn per trečią, antrą juostą, kuria važiavo balta transporto priemonė.

„Labai nustebau, kad vairuotojas nemažino greičio ir net nebandė stabdyti savo mašinos. Jau kai šunelis buvo ties jo automobilio desšniuoju ratu, lyg ir pristabdė – mažiukas persivertė du, tris kartus, buvo kliudytos abi galinės kojytės. Jau maniau, kad neatsikels, tačiau po keliolikos sekundžių streso būsenoje nubėgo į pievas prie Neries“, – dėstė kaunietis.

Anot jo, „BMW“ vairuotojas toliau tęsė kelionę iki šviesoforo, kuris yra beveik prie degalinės. Sustoję prie raudono signalo, abu vyrai persimetė keliais žodžiais.

„Vairuotojas kalbėjo lietuviškai, tačiau supratau iš bendravimo, kad žmogui nelabai rūpi, kas vyksta kelyje. Jo greitis buvo apie 70 km/val., tačiau man susidarė įspūdis, kad jis užsėmė kažkuo papildomai – tai galėjo būti telefonas dešinėje pusėje, – nuomonę išsakė skaitytojas.

– Sustojus prie automobilio ir paklausus, kodėl jis taip vairuoja, kaip suprantu, jo žvilgsnis galėjo būti nukreiptas į mobiliojo ryšio priemonę, vairuotojo atsakymas buvo: „Kaip noriu, taip vairuoju, ryžas.“ Na, aš esu brunetas.“

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA