Ant kojų visos tarnybos: Lampėdžio ežere skęsta žmogus (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Ant kojų visos tarnybos: Lampėdžio ežere skęsta žmogus (atnaujinta)

Skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad Lampėdžio ežere skęsta žmogus. Įvykio vietoje intensyviai dirba narai ir visos specialiosios tarnybos.

[galerija kiek=”4″]

Kaunietė, tapusi įvykio liudininke, apie 15.15 val. teigė, kad narai vis dar neranda nelaimėlio.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie Lampėdyje skęstantį žmogų buvo gautas 14.56 val.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) Operacinio vadovavimo skyriaus (OVS) specialistas teigė, kad įvykio vietoje dirba gaisrininkų ekipažas ir narai, siunčiamas pastiprinimas.

Įvykį stebėjusi skaitytoja pasakojo apie 14.50 val. šalia karjero buvusius vyrus pradėjus rėkti, kad gelbėtų žmogų. Padėti suskubę greta buvę jaunuoliai nardė aplink ieškodami skęstančio žmogaus, o gelbėtojas tuo metu bėgo į valtį ir vėliau paieškas tęsė su ja.

Į įvykio vietą suvažiavo gausios specialiųjų tarnybų pajėgos / Skaitytojų nuotr.

Moters teigimu, po 15 minučių atvyko greitoji pagalba ir gaisrininkų ekipažas. Įvykio liudininkams abejonių sukėlė gelbėtojų ir narų darbo kokybė. Anot skaitytojos, mačiusios įvykį, narai rengėsi kelias minutes ir pasyviai vykdė paiešką.

Papildyta 15.35 val.

Policija 15.35 val. nurodė, kad kūnas vis dar ieškomas. Nepatvirtintais liudininkų duomenimis, vandens telkinyje prie kauniečių mėgstamo paplūdimio skendo 14 metų vaikas.

Papildyta 16.40 val.

Kauno apskrities PGV OVS specialistas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad skenduolio paieška tebevyksta, žmogus dar nerastas. Ežere dirba trys narai, vienas iš jų – po vandeniu.

„Kol nematome, negalime teigti, kad asmuo negyvas. Iš esmės, pagal liudininkų parodymus, keli žmonės matė skęstantį žmogų, tačiau apie jo būklę kol kas nieko negalime pasakyti“, – kalbėjo pašnekovas.

Patvirtinti, kad skendo vaikas, ar nurodyti bent apytikslį ieškomo žmogaus amžių kol kas gelbėtojų atstovas negalėjo.

Atnaujinta 19.31 val.

Apie 18 val. Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad iš vandens ištrauktas 2004 m. gimusio paauglio kūnas.

Paieška buvo sunki, kadangi narui trukdė ežero dugną nuklojęs statybinis laužas. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą vaiko mirties priežasčiai nustatyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA