Petrašiūnuose – prabangaus „Mercedes-Benz“ smūgis į daugiabutį | Kas vyksta Kaune

Petrašiūnuose – prabangaus „Mercedes-Benz“ smūgis į daugiabutį

Skaitytojų nuotr.

Juodas antradienis Kauno vairuotojams tęsiasi. Pavakarę senovinis amerikietiškas automobilis sudaužytas magistralėje, vėliau – išgėręs vairuotojas Šiaurės prospekte, galiausiai – smarkus susidūrimas T. Masiulio gatvėje. Ne vietoje pasipainiojus praeiviui, ši nelaimė galėjo baigtis daug liūdniau.

[galerija kiek=”4″]

Sumaitotų transporto priemonių vaizdai socialiniuose tinkluose pradėjo plisti apie 19.30 val. Kauniečiai ir „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai fiksavo T. Masiulio gatvėje, netoli R. Kalantos gatvės žiedinės sankryžos sudaužytus  „Honda“ ir „Mercedes-Benz“ markių automobilius. Pastarasis perlėkė šaligatvį ir trenkėsi į čia pat stovinčio daugiabučio sieną.

Čia greitai pasirodė greitoji medicinos pagalba, ugniagesiai ir policijos pareigūnai, forminantys avariją iki šiol. Nelaimės liudininkai tvirtino, kad smūgio garsas buvo tiesiog didžiulis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie avariją T. Masiulio gatvėje gautas 19.22 val., šioje vietoje susidūrė du automobiliai.

Greitosios pagalbos medikai apžiūrėjo eismo įvykio dalyvius, kadangi mašinos buvo smarkiai apgadintos. Vienas žmogus išvežtas į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, vairuotojai buvo blaivūs.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja patikslino, kad į Kauno klinikas pristatyta nukentėjusi moteris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA