Pareigūnai ir kariai sveikina Tėvo dienos proga – sujaudins ne vieną | Kas vyksta Kaune

Pareigūnai ir kariai sveikina Tėvo dienos proga – sujaudins ne vieną

Video stop kadrų nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Tėvo dienos proga socialiniuose tinkluose netrūksta sveikinimų, visgi jautriausias širdies stygas užgauna Lietuvos piliečius saugojančių profesijų atstovai – pareigūnai ir kariai.

„Brangus Dievuli, prašau, saugok mano tėtį ir visą policiją <…>, kad kiekvienas policininkas kas vakarą grįžtų namo. Žinau, kad yra blogų žmonių, bet padėk, kad mano tėčiui nieko blogo nenutiktų“, – tokie žodžiai pasigirsta paspaudus ant „Lietuvos policijos“ „Facebook“ paskyroje patalpinto vaizdo įrašo.

Jautri berniuko išsakyta mintis virpina sielą – būtent taip pareigūnai sveikina tėčius su Tėvo diena: „Saugokite ir branginkite savo tėčius“.

Pilną ir itin jautrų vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia.

Vaikų nuotraukomis su tėčiais dalijasi ir ne tik pareigūnai, bet ir kariai. Juozo Vitkaus inžinerijos batalione tarnaujančių šiltus kadrus sujungė Marijono Mikutavičiaus daina „Neišeik į karą“.

„Su Tėvo diena, mylimi tėčiai – norėdami išlikti savo vaikų prisiminimuose rytoj, būkite su jais šiandien“, – linki Kauno kariai.

Šeimynišku kadru pasidalino ir Rukloje įsikūręs Kunigaikščio Vaidoto mechanizuotasis pėstininkų batalionas. „Sveikiname visus Tėčius ir reiškiame dėkingumą, meilę ir pagarbą!!!“ – rašome jų socialinio tinklo paskyroje.

„Tėvas – tas, kuris nesvarbu kas nutiks, stovės už nugaros ir uždėjęs ranką ant peties, palaikys, padrąsins, stumtels judėti pirmyn ir nieko nebijoti. Tas, kuris visuomet buvo autoritetas. Toks, kokiu užaugę norėjome būti“, – tėčio vaidmenį apibūdina Kunigaikščio Algirdo mechanizuotasis pėstininkų batalionas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA