Penktadienis Naujakurių gatvėje: miręs žmogus ir paslėpti neleistini daiktai | Kas vyksta Kaune

Penktadienis Naujakurių gatvėje: miręs žmogus ir paslėpti neleistini daiktai

Video stop kadro nuotr.

Penktadienį Šilainiuose įkurdintą Naujakurių gatvę skrodžia specialiųjų tarnybų garsai: ryte čia rastas negyvas žmogus, o vakare prireikė nuo stogo nuimti draudžiamus turėti daiktus.

Portalą „Kas vyksta Kaune“ bene vienu metu pasiekė dvi žinios apie specialiųjų tarnybų sujudimą Naujakurių gatvėje, vienas įvyko ryte, kitas vyksta dabar. Vienoje vietoje prireikė ir katafalko paslaugų.

Susisiekus su Kauno apskr. VPK ir pasiteiravus apie šiuos du įvykius, paaiškėjo, kad gegužės 31 dieną, 11:06 valandą buvo gautas iškvietimas į Naujakurių gatvėje esantį daugiabutį – bute rastas negyvas žmogus. Todėl portalo skaitytojai ir užfiksavo ne tik policijos, greitosios ekipažus, bet ir katafalką.

Pareigūnai Naujakurių gatvėje / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Antras įvykis vyksta dabar, o pranešimą apie jį policija gavo 18:43 valandą. Čia prireikė ugniagesių pagalbos tam, kad pastarieji padėtų policininkams nuo pastato stogo nukelti tam tikrus daiktus. Tiksliau tariant, asmenys ant vieno aukšto pastato galėjo užmesti draudžiamus turėti daiktus.

Įvykio vietoje darbuojasi trys policijos ekipažai ir vienas gaisrinės.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA