Kauniečiai įspėja: saugokitės šios „Audi“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai įspėja: saugokitės šios „Audi“

„Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Kauniečiai pastebėjo miesto keliuose įžūliai besielgiantį vairuotoją, kuris kelia pavojų ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Pilietiški vairuotojai perspėja kitus – būkite atsargūs.

Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“ nariai pasidalino pavojingai vairuojamo automobilio nuotraukomis ir informacija apie įžūlius pažeidimus.

Kauno gatvėmis važinėjantis „Audi“ automobilis didindamas greitį trukdo kitiems vairuotojams lenkti bei sudaro pavojingą situaciją kelyje.

„Kur stovi policija Kaune“ nariai komentuodami įrašą patvirtino, kad „Audi“ vairuotojas blokuoja kelią ir pradėjus jį lenkti smarkiai didina greitį.

Kiti socialinio tinklo grupės nariai spėliojo, ar vairuotojas taip bando parodyti savo automobilio galią.

Kelių eismo taisyklės nurodo, kad lenkiamos transporto priemonės vairuotojui draudžiama trukdyti aplenkti didinant važiavimo greitį arba kitais veiksmais.

Administracinių nusižengimų kodekse taip par rašoma, kad chuliganiškas vairavimas, t. y. pavojų eismo saugumui arba savo ar kitų žmonių saugumui keliantis Kelių eismo taisyklių pažeidimas dėl chuliganiškų paskatų, užtraukia baudą vairuotojams nuo keturių šimtų penkiasdešimt iki penkių šimtų penkiasdešimt eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo septynių šimtų penkiasdešimt iki vieno tūkstančio eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA