Buvusiam V. Matijošaičio komandos nariui užtikrinta vieta Prezidentūroje | Kas vyksta Kaune

Buvusiam V. Matijošaičio komandos nariui užtikrinta vieta Prezidentūroje

R. Tenio nuotr.

Pirmadienį vykstančioje spaudos konferencijoje išrinktasis prezidentas Gitanas Nausėda atskleidė du būsimos komandos Prezidentūroje narius. Vienas iš jų – buvęs Kauno vicemeras Povilas Mačiulis.

„Aš tikrai matau savo komandoje, ir, beje, svarbiame vaidmenyje, Povilą Mačiulį, pamačiau šio žmogaus gabumus, strateginį mąstymą, darbštumą ir tas savybes, kurias aš labai vertinu“, – Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje Vilniuje surengtoje spaudos konferencijoje teigė G. Nausėda.

Taip pat jis atskleidė, kad labai apsidžiaugė sužinojęs, jog tolimesniu bendražygiu bus ir savo komunikacijos vadovo pareigas Prezidentūroje sutiko tęsti Aistis Zabarauskas.

G. Nausėdos teigimu, šiandieninės komandos dalis taip pat prisijungs Prezidentūroje, bet naujoji komanda nebus sudaryta vien iš tų žmonių, kurie politiką lydėjo iki pergalės. Visgi, išrinktasis prezidentas atviras – dar per anksti kalbėti apie pilną komandą, kai galvoje nesudėliotos mintys.

„Vis dar, turbūt reikia, suvokti, kas vakar atsitiko. Vis dar reikia tvarkingai susidėlioti mintis, nes tik jas susidėliojus gali kurti planus, gali galvoti apie komandą“, – savo kalbą pradėjo G. Nausėda.

Jis neslepia, kad stipriausiu jausmu gali įvardinti dėkingumą visiems žmonėms, ir, pirmiausia, tai tyliajai Lietuvai. Kaip teigia G. Nausėda, jie su komanda apvažiavo didelę dalį Lietuvos, kad šalį pamatytų emociškai, o ne tik per statistiką ar skaičius. Čia buvo svarbu ne kiek grafikai, o – žmonių nuotaikos ir lūkesčiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA