Kaune atidengtas žalgiriečio B. Davieso delno įspaudas | Kas vyksta Kaune

Kaune atidengtas žalgiriečio B. Davieso delno įspaudas

Žalgiris.lt nuotr.

Šeštadienį Kaune esančioje „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“ buvo atidengtas dar vienas Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos nario delno įspaudas. Nuotaikingoje ceremonijoje 19-uoju žalgiriečiu, palikusiu savo delno įspaudą žvaigždžių alėjoje, tapo „Žalgirio“ vidurio puolėjas Brandonas Daviesas.

[galerija kiek=”4″]

B.Daviesas savo delno įspaudu papildė garbingą „McDonald‘s žvaigždžių alėją“, kurioje savo delno įspaudą paliko jau tokios krepšinio žvaigždės kaip Arvydas Sabonis, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Mantas Kalnietis ir kiti. Praėjusiais metais buvo atidengtas Edgaro Ulanovo delno įspaudas.

Antrąjį sezoną Kaune rungtyniaujantis B. Daviesas demonstravo įspūdingus rezultatus ir savo žaidimu greitai nusipelnė sirgalių palaikymo. Iš viso su „Žalgirio“ marškinėliais jis sužaidė 70 Eurolygos rungtynių, o šį sezoną vidutiniškai pelnydavo po 14,2 taško, atkovodavo po 5,5 kamuolio ir rinko po 16,9 naudingumo balo.

Antrus metus iš eilės prie „Žalgirio“ patekimo į atkrintamąsias varžybas prisidėjęs B. Daviesas prieš mėnesį buvo išrinktas į pirmą geriausių Eurolygos sezono žaidėjų komandą.

„Man yra didelė garbė atsidurti vienam būryje su tokiais garsiais žalgiriečiais. Arvydas Sabonis, Tanoka Beardas, Paulius Jankūnas yra „Žalgirio“ legendos, todėl tikrai džiaugiuosi galėdamas įsiamžinti šalia jų. Tačiau turiu pabrėžti, kad viso to nebūtų be dabartinių mano komandos draugų ir trenerių, kurie diena iš dienos padėjo man tapti geresniu žaidėju. Noriu padėkoti ir komandos gerbėjams, kurie kiekvienose rungtynėse mus stūmė į priekį ir puikiai palaikė viso sezono metu“, – po delno įspaudo atidengimo ceremonijos sakė B. Daviesas.

„Žinome, koks svarbus kauniečiams yra krepšinis ir miesto komandos pergalės, todėl jau daugiau nei 15 metų aktyviai prisidedame prie šio sporto rėmimo. Drauge, bendradarbiaudami su Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubu, per visus šiuos metus įtvirtinome smagią tradiciją – kasmet kartu minime sezono pabaigtuves, kurių metu kviečiame kauniečius susitikti su savo miesto komanda ir jos herojais bei pažymėti svarbiausius sezono pasiekimus“, – teigia Vladimir Janevski, „McDonald’s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Delno įspaudo atidengimo ceremonijoje svečiai paminėjo netrukus pasibaigsiantį krepšinio sezoną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA