Po vakar Dainavoje įvykusios masinės avarijos kauniečiai širsta iki šiol | Kas vyksta Kaune

Po vakar Dainavoje įvykusios masinės avarijos kauniečiai širsta iki šiol

Skaitytojo nuotr.

Vakar pavakarį netoli Draugystės parko įvykusi avarija, kurios metu susidūrė trys automobiliai, kaip reikiant papiktino vietos gyventojus. „Atsitiko nelaimė, tai atsitiko, kam nepasitaiko? Bet galėjo nepalikti savo „laužų“ detalių“, – kritikos avarijos dalyviams negaili skaitytojas.

[galerija kiek=”4″]

Kaip jau skelbta „Kas vyksta Kaune“, gegužės 24 d., 16:45 val. kauniečiai užfiksavo Kovo 11-osios gatvėje, greta Draugystės parko įvykusią avariją. Jos metu kaktomuša susidūrė „Opel“ ir „Volvo“ automobiliai, o pastarajam į galinę dalį trenkėsi „Citroen“.

Nelaimės metu niekas nenukentėjo. Ir, kaip penktadienį teigė policija, vairuotojai – blaivūs. Ant važiuojamosios dalies po avarijos išsiliejusius tepalus ir kitus teršalus buvo patikėta nuvalyti ugniagesiams.

Tačiau aplinkiniai gyventojai vis dar tūžta dėl nevalyvų vairuotojų, eismo įvykio vietoje palikusių netvarką ir taip sukėlusių nepatogumus.

„Patraukė savo „lupenas“ ant techninės pagalbos tralo, o savo šiukšles paliko gulėti ant kelkraščio ir dalyje gatvės. Mes čia statome savo automobilius, o vis dar neturime kaip tai padaryti“, – skundžiasi kauniečiai.

Kauniečiai, ar dažnai jums tenka matyti tokius vaizdus miesto gatvėse po eismo įvykių?

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA