Kauno centre visai dienai uždaroma viena gatvė | Kas vyksta Kaune

Kauno centre visai dienai uždaroma viena gatvė

KMM nuotr.

Šeštadienį V. Putvinskio gatvėje trečiąjį kartą vyks Kauno menininkų namų organizuojama „Putvinskio gatvės dienos“ šventė, į miesto centrą sukviesianti gausius būrius kauniečių ir miesto svečių. Kaip ir praėjusiais metais, siekiant užtikrinti šventės dalyvių saugumą, gatvėje bus ribojamas eismas.

Mašinų eismas V. Putvinskio gatvėje gegužės 25 d. bus draudžiamas nuo 11.30 val. iki 20 val. Tikslus apribojimų perimetras – nuo V. Putvinskio g. 11 (A. Mickevičiaus gatvės kampo) iki V. Putvinskio g. 70 (šalia sankirtos su Maironio gatve).

Eismas A. Mickevičiaus ir Maironio gatvėse ribojamas nebus. Šventės organizatoriai lankytojams rekomenduoja į renginį atvykti viešuoju transportu ar dviračiais, o automobilius palikti namuose.

Eismo ribojimai V. Putvinskio gatvėje / KMM nuotr.

„Putvinskio gatvės diena“ – gražia Kauno tradicija tampanti šventė, į platų veiklų spektrą įtraukianti šeimas, kultūros bei meno entuziastus, kaimynų bendruomenes ir Kauno istorijų mėgėjus.

Šventės programa V. Putvinskio gatvę kasmet užpildo kultūros ir edukacinėmis veiklomis, netikėtomis bendruomenės iniciatyvomis ir naujomis pažintimis su kaimynais, o miestiečiams ir miesto svečiams atsiveria nematyti kiemai, terasos, laiptinės ir įstabūs interjerai.

Pilną renginių programą rasite Kauno menininkų namų interneto svetainėje, visi šventės renginiai – nemokami.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA