Palemono gyventojai niršta: „Kautra“ nusprendė iš mūsų pasityčioti? | Kas vyksta Kaune

Palemono gyventojai niršta: „Kautra“ nusprendė iš mūsų pasityčioti?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Penktadienį „Kautros“ socialinio tinklo paskyroje pasirodė daug diskusijų sukėlęs įrašas. Palemono bendruomenei jis paliko nekokį įspūdį – su „Kas vyksta Kaune“ susisiekę gyventojai sakė, kad iš šios Kauno dalies nuspręsta pasityčioti.

„Gyvename užmirštame Kauno rajone Palemone. Čia yra „įrengta“ laikina geležinkelio stotis ir tikriausiai dėlto „Kautra“ nusprendė iš mūsų pasityčioti?“ – penktadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ rašė Tomas.

Kauniečio teigimu, keliones autobusais organizuojanti Kauno įmonė pateikė Palemoną kaip tarybinį miestelį, taip pažemindama šios miesto dalies gyventojus ir dar blogindama nuomonę apie juos. Skaitytojas negalėjo suprasti, kokiu tikslu bendrovė šitaip elgiasi.

„Kautros“ „Facebook“ puslapyje šiandien kurį laiką buvo publikuotas dviejų nuotraukų montažas. Viršutinėje dalyje – neva Palemono industrinis vaizdelis rūkstančiais kaminais, apatinėje – daili Kauno autobusų stotis. Potencialiam klientui šitokiu vizualiniu kontrastu siekta kurti įspūdį, kad važiuoti į Vilnių autobusu patogiau.

„Kautros“ paviešintas montažas / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Bendrovės marketingo vadybininkas Justinas Vadluga „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare aiškino, kad kiek sutirštintas palyginimas pateiktas norint atkreipti dėmesį į susiklosčiusią situaciją ir kelionės alternatyvas, kai dėl geležinkelio remonto keleiviai turi atlikti papildomą, galimai nepatogų persėdimą, norėdami pasiekti kelionės tikslą – stotį.

„Manėme, jog į šį palyginimą bus pažvelgta su šypsena. Nesitikėjome tokios jautrios reakcijos iš dalies kauniečių, atsiprašome jeigu ką nors toks palyginimas žeidžia ar sukelia neigiamų emocijų. Dėl neigiamos reakcijos įrašą nusprendėme pašalinti“, – sakė J. Vadluga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA