Pareigūnai rado žmogžudyste įtariamo vyro kūną | Kas vyksta Kaune

Pareigūnai rado žmogžudyste įtariamo vyro kūną

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno pareigūnai rado įtariamąjį, kuris ketvirtadienio popietę mirtinai sužalojo vyrą. Visgi, įtariamasis taip pat be gyvybės ženklų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo. Nepraėjus nei parai po nusikalstamos veikos – įtariamasis nustatytas.

Ketvirtadienį, gegužės 23 d., apie 14.45 val., Kaune, prie V. Krėvės prospekte esančios parduotuvės, vyriškis peiliu dūrė ir sužalojo vyrą (g. 1955 m.), kuris dėl durtinės-pjautinės žaizdos pilvo srityje buvo paguldytas į ligoninę. Tą pačią dieną apie 21 val. vyras nuo patirtų sužalojimų ligoninėje mirė. Nedelsiant buvo pradėta įtariamojo paieška.

Šiandien, gegužės 24 d., atliekant intensyvius paieškos veiksmus, Kauno rajone, Karmėlavos sen., pamiškėje rastas sau gyvybę atėmusio asmens kūnas. Nustatyta, kad tai 1973 metais gimusio vyro kūnas, kuris įtariamas Kaune, V. Krėvės pr., mirtinai sužalojęs vyrą (gim. 1955 m.). Atlikus kratas įtariamojo, kuris anksčiau teistas už įvairias nusikalstamas veikas, namuose aptikta galimai augalinės kilmės narkotinių medžiagų.

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 1 d., dėl nužudymo.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA