„Dragūnų“ trasą ruošiasi išbandyti ir kariškas automobilis | Kas vyksta Kaune

„Dragūnų“ trasą ruošiasi išbandyti ir kariškas automobilis

Organizatorių nuotr.

Ateinantį trečiadienį, gegužės 29 dieną, į „Nemuno žiedo“ trasoje Kačerginėje rengiamą DRAG’ūnų vakarą planuoja atvykti karinė technika. Pirmą kartą planuojamo įvykio metu savo automobilių galią bandys visiškai skirtingo kalibro transporto priemonės.

„Hameris“ – populiariausias ir labiausiai visiems pažįstamas kariškas automobilis. Kilmės šalis – JAV, variklis V8, 6500 cm3 darbinio tūrio, degalai – dyzelinas. Automobilio svoris – 3426 kg., ilgis – 4,84 m., plotis 1,82 m., aukštis 1,93 m. Paprasčiau tariant – tai tikrai įdomus egzempliorius, kurį „pačiupinėti“ norėtųsi kiekvienam save gerbiančiam „automanui“.

Tokią galimybę turės visi „benzingalviai“, susirinkę į gegužės 29-tos dienos „DRAG‘ūnų“ renginį. Kaip jau tampa įprasta, jame netruks galingų ir greitų automobilių, kurie savo jėgas bandys starto – finišo tiesiojoje, o lankytojai įdomesnius modelius galės ne tik apžiūrėti, bet ir daug ką apie juos išgirsti iš savininkų lūpų „show – off“ ekspozicijoje.

Vakaro žvaigžde žada tapti minėtasis karinis visureigis „Hummer“, kurį į „DRAG‘ūnų“ vakarą atgabens Lietuvos kariai. Ką gali žinoti, gal ir jie susigundys išbandyti savo jėgas 201 metro distancijoje?

Visi norintys kviečiami planuotis savo trečiadienį praleisti „Nemuno žiede“ tarp daugybės riaumojančių „arklių“ ir susižavėjusių žiūrovų šūksnių. „Tą dieną jauskitės saugūs, nes jus saugos Lietuvos kariuomenė“, – žada renginio organizatoriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA