Ugniagesiams teko skubėti į vieną šventinių Kauno renginių | Kas vyksta Kaune

Ugniagesiams teko skubėti į vieną šventinių Kauno renginių

Skaitytojo nuotr.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį kauniečių dėmesį atkreipė liepsnomis sužėravusi Nemuno pakrantė Kauno santakoje. Nors čia vyko su ugnimi ir pirotechnika susijęs suplanuotas miesto gimtadienio renginys, pasirodo, gaisrininkai į santaką tikrai važiavo.

Šiek tiek po vidurnakčio „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuo Užnemunės gatvės užfiksuotoje nuotraukoje matyti santakoje į dangų kylantys ugnies apšviesti dūmų kamuoliai. Redakcijai parašęs kaunietis tvirtino, kad parke po šventinio fejerverko kilo gaisras.

Iš kitos Nemuno pusės, nematant, kas iš tikro vyksta, žėravo gana grėsmingas vaizdas / Skaitytojo nuotr.

Šeštadienio vakarą šioje vietoje išties žėravo ir sproginėjo adrenaliną keliantys bei gana pavojingi reginiai. Vidurnaktį uždegus šiaudines skulptūras prasidėjo ugnies misterija, kiek vėliau į dangų šovė fejerverkas – visas šou truko apie pusvalandį.

Vis dėlto iš tolėliau veiksmą stebėjusiems ir su programa nebūtinai susipažinusiems kauniečiams pasirodė, kad situacija grėsminga, gali kilti arba jau kilo nelaimė – žmonės iškvietė ugniagesius.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad praėjusią naktį gaisrininkų brigada iškviesta į santaką. Visgi atvykę gelbėtojai įsitikino, kad čia dega tik šiaudinės skulptūros, ugnis valdoma, tad netrukus ekipažas grįžo į komandą.

Analogiška ugnies misterija kauniečių veidus liepsnų atšvaitais nutvieskė ir pernai. Kaip šou atrodė iš arti, pasižiūrėti galite galerijoje:

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA