Kandidatas į prezidentus G. Nausėda (tiesioginė portalo „Kas vyksta Kaune“ transliacija) | Kas vyksta Kaune

Kandidatas į prezidentus G. Nausėda (tiesioginė portalo „Kas vyksta Kaune“ transliacija)

R. Tenio nuotr.

Kviečiame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojus stebėti tiesioginę transliaciją portale „Kas vyksta Kaune“, kurios metu kandidatui į Lietuvos Respublikos prezidentus Gitanui Nausėdai bus užduoti ir atsakyti kauniečiams rūpimi klausimai.

[galerija kiek=”8″]

Transliacijos metu, nuo 16:30 val, kauniečiai ekonomistą G. Nausėdą galės pažinti iš arčiau. Primename, kad kandidatui į LR prezidento postą bus galima užduoti klausimus ir tiesiogiai. Tad įsitraukti į vyksiančią diskusiją galės kiekvienas norintis.

2018 metų rudenį paskelbęs apie kandidatūrą į šalies vadovo vietą, I-ajame rinkimų ture G. Nausėda tapo vienu iš lyderių, surinkusių daugiausiai rinkėjų balsų. Remiantis galutiniais Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) duomenimis, iš viso ekonomistas gavo 31,4 proc. piliečių balsų. Kaune už kandidatą balsavo 32 proc. gyventojų, o Kauno rajone – 33,9 proc.

G. Nausėda aštuoniolika metų SEB banke dirbo vyriausiuoju bankininku. Taip pat 2004-aisiais Valdui Adamkui tapus Lietuvos prezidentu, iki 2009 metų ėjo jo patarėjo ekonominiais klausimais pareigas. Moka anglų, rusų ir vokiečių kalbas.

Kandidatas į šalies prezidentus yra žaidimo šachmatais gerbėjas. Azartiškai įsilieti į šį žaidimą jis gali net kelias valandas. Taip pat G. Nausėdai patinka futbolas ir, žinoma, krepšinis. Šiuose komandiniuose žaidimuose, ekonomistas sako mėgstantis žaisti puolėju.

II-ajame rinkimų į LR prezidentus ture, gegužės 26 d., G. Nausėda susirungs su Ingrida Šimonyte. Portalas „Kas vyksta Kaune“ ateinančią savaitę planuoja surengti tiesioginę transliaciją ir su I.Šimonyte, su kurios rinkimų štabu derinamas translacijos laikas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA