Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju tapo P. Keras | Kas vyksta Kaune

Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju tapo P. Keras

P. Keras / R. Tenio nuotr.

Antradienio rytą Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdžio metu administracijos direktoriaus pavaduotoju paskirtas Paulius Keras. Anksčiau jis vadovavo Transporto ir eismo organizavimo skyriui.

Naujųjų pareigų postą P. Keras užims jau rytoj, gegužės 15 dieną. Jis bus administracijos direktoriaus Viliaus Šiliausko pavaduotojas. V. Šiliauskas šias pareigas ėjo ir ankstesnėje kadencijoje.

Dėkodamas už jam išreikštą pasitikėjimą, kaip nurodė Kauno savivaldybė, ilgametis specialistas tikėjosi savo ligšiolinę patirtį sėkmingai pasitelkti naujose pareigose.

„Kuruojamas sritis pavaduotojams paskirstys administracijos direktorius, tačiau aš jaučiuosi stipresnis ten, kur dirbau ir anksčiau. Neabejoju, kad per ilgus darbo metus įgytos žinios ir patirtis sėkmingai pasitarnautų transporto, eismo srityse, taip pat dirbant su ūkio dalimi. Man artimesnė ta vadinama kietoji infrastruktūra“, – savivaldybės pranešime cituojamas P. Keras.

Jis tapo jau trečiuoju administracijos direktoriaus pavaduotoju, sulig kurio skyrimu baigta formuoti savivaldybės administracijos komanda. Balandžio pabaigoje į pavaduotojų pareigas paskirti Tadas Metelionis, iki šiol dirbęs savivaldybės Plėtros programų ir investicijų skyriaus vedėju, ir Jolanta Baltaduonytė, ėjusi Socialinių paslaugų skyriaus vedėjos pareigas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA