Pažaislio muzikos festivalio dalyviai leidosi į muzikinę kelionę | Kas vyksta Kaune

Pažaislio muzikos festivalio dalyviai leidosi į muzikinę kelionę

M. Gineikos nuotr.

Pažaislio muzikos festivalis prisijungė prie „Like Bike 300 000 km“ iššūkio ir sukvietė kauniečius į muzikinę kelionę, kurios metu aplankė atgimstančią Švč. Sakramento bažnyčią bei kitas dėmesio vertas Kauno vietas.

[galerija kiek=”36″]

Gegužės 11 dieną Pažaislio muzikos festivalis subūrė muzikos mėgėjus ir leidosi į įsimintiną kelionę, kurios metu aplankė Švč. Sakramento bažnyčią, Pelėdų kalną, Kauno miesto muziejaus Miko ir Kipro Petrauskų namus, Panemunės šilą bei Šančiuose įsikūrusią naują kultūros erdvę „No Name Studio“.

Kiekvienoje erdvėje klausytojai mėgavosi muzikine programa ir įdomiais gidų pasakojimais.

Keliauninkai startavo 14.00 valandą su ekskursija po atkuriamą Švč. Sakramento bažnyčią ir akordeonų dueto koncertu kiemelyje, o 15.00 valandą tęsė kelionę po Pelėdų kalno Kauno Tvirtovės įtvirtinimus, kartu su ekskursija ir pažintiniu pasakojimu.

Artėjant vakarui dalyviai klausėsi „Kauno fortepijoninio trio“ koncerto, kuris vyko Kauno miesto muziejaus Miko ir Kipro Petrauskų namų salėje.

Vėliau dalyviai rinkosi Kauno Tvirtovės Panemunės II sandėlyje, kur susirinkusiųjų taip pat laukė ekskursija o muzikinę kelionę vainikavo Sergėjaus Krinicino koncertas „No Name Studio“ patalpose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA