Kaune prasidėjo visą dieną besitęsiantys eismo ribojimai | Kas vyksta Kaune

Kaune prasidėjo visą dieną besitęsiantys eismo ribojimai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienį Kauno gatvėse riedės dviratininkai – vyks šio sporto atstovų lenktynės. Kai kuriose gatvėse dėl to nuo 8:30 iki 17 val. bus ribojamas eismas.

Renginio metu bus uždarytas eismas M. K. Čiurlionio tiltu ir Europos pr. atkarpa nuo M. K. Čiurlionio tilto iki Veiverių gatvės. Taip pat atitverta dalis Karaliaus Mindaugo pr., Prietilčio g., Kaunakiemio g., važiuojant link tilto.

Europos pr., Fredos miestelio ir Karaliaus Mindaugo apartamentų kvartalo gyventojams ir įmonėms numatytas specialus grafikas tarp lenktynių startų išvažiuoti į gretimas gatves.

Dėl šio įvykio keičiasi ir kai kurių autobusų bei mikroautobusų maršrutai bei grafikas.

Žiūrovai ir sirgaliai kviečiami stebėti varžybas. Įdomiausios patariamos stebėjimo vietos: Europos pr. įkalnėje, ant Čiurlionio tilto ir prietilčiuose į O.H. Minkovskių g. ir prie starto-finišo vietos.

Tradicinės Kauno dviračių lenktynės vyks jau 10-tą kartą. Dviratininkai varžysis žiedinėje 7,8 km ilgio trasoje 31 km, 55 km ir 86 km distancijose Europos pr. ir ant M.K. Čiurlionio tilto. Tai Miestų taurės dviračių lenktynių pirmas etapas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA